Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε το Ορφανοτροφείο Βόλου, όπου προσέφερε τρόφιμα για τις καθημερινές ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών.

Το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου, η Ζέττα Μακρή βρέθηκε κοντά στα παιδιά και τους εργαζόμενους της δομής, που την υποδέχτηκαν εγκάρδια στο χώρο τους, όπως κάθε φορά, συνομίλησε μαζί τους για τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά τους, την καθημερινότητά τους και μοιράστηκαν σκέψεις για το μέλλον.

Η κα Μακρή θέλησε να βοηθήσει έμπρακτα την λειτουργία του ορφανοτροφείου και προσέφερε τρόφιμα, σε συνεννόηση που είχε προηγηθεί με τη διεύθυνση, προκειμένου να καλύψει μέρος των σιτιστικών αναγκών του ιδρύματος.

Η κα Μακρή, με την τωρινή ιδιότητα της Υφυπουργού Παιδείας αλλά και με την πρότερη ιδιότητα της Υφυπουργού Υγείας,  έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με την πρόεδρο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας κα Τίνα Κλάρα. Με την σχέση αυτή να είναι διαχρονική,  συνδύασαν τις δράσεις τους και, το ίδιο απόγευμα, εθελοντές οδοντίατροι μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, εξέτασαν τα παιδιά του ορφανοτροφείου και τους μίλησαν για τη σπουδαιότητα της καλής στοματικής υγείας και της υιοθέτησης καθημερινών συνηθειών με στόχο την ενδεδειγμένη στοματική υγιεινή.

Η επίσκεψη της κ. Μακρή στο Ορφανοτροφείο Βόλου εκφράζει, έμπρακτα, την προσωπική και διακριτική δράση της Υφυπουργού, η οποία αναγνωρίζει τον εθελοντισμό και την προσφορά σε συνανθρώπους μας, όλων των ηλικιών, ως τις κινητήριες δυνάμεις για έναν καλύτερο, πιο δίκαιο και πιο ανθρώπινο κόσμο. Με την πολιτική της ιδιότητα αλλά και από τις θέσεις ευθύνης και αρμοδιότητάς της, κάθε φορά, η κα Μακρή στέκεται συνεπής στην προσωπική συναίσθηση χρέους απέναντι στις πολυδιάστατες κοινωνικές ανάγκες και φροντίζει με ίδια μέσα αλλά και επιδιώκοντας συνεργασίες με ιδιώτες, φορείς και συλλογικότητες να συνδράμει στην ευημερία των συμπολιτών της.
Προηγούμενο άρθροΗ Μπέρνλι επέστρεψε στην Premier League
Επόμενο άρθροΟ Άγγελος Αγραφιώτης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου