Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή απόλαυσε ένα απόγευμα με φίλες, στη Νέα Ιωνία, σε μια συγκέντρωση γυναικών, που κανόνισαν οι ίδιες, με πολλή αγάπη και θέλησε να ευχαριστήσει για την κίνηση αυτή όλες τις φίλες της που παραβρέθηκαν, όλες τις γυναίκες που αποδεικνύουν καθημερινά τι σημαίνει αφοσίωση, πίστη, ομοψυχία.
“Οι φίλες μου έχουν, κάθε φορά που βρισκόμαστε, τη μαγική αυτή ικανότητα να με περιβάλλουν με τόση αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση που με κάνουν να αισθάνομαι πραγματικά η “εκλεκτή”! Δε σας κρύβω ότι το απολαμβάνω, ελπίζω να το ανταποδίδω, αλλά νιώθω και την ευθύνη αυτής της σχέσης και των προσδοκιών τους από εμένα.
Αυτή τη φορά, φίλες από χρόνια και νέες φίλες, που δίνουν στη μεγάλη μας παρέα τη δική τους ιδιαίτερη αύρα, διοργάνωσαν μια μικρή γιορτή για να βρεθούμε, να τα πούμε μεταξύ μας, όπως μόνο οι γυναίκες ξέρουν να τα λένε, να “ανοίγονται”, να φτάνουν στην ουσία μέσα από δύσκολες διαδρομές και να αντιμετωπίζουν τη ζωή κατάματα, με την αλήθεια, το χιούμορ και την αυτοκριτική τους να είναι τα ισχυρά τους εφόδια!
Την είχα πραγματικά ανάγκη αυτήν τη συνάντηση και το κατάλαβα, έντονα, τις ώρες που περάσαμε μαζί με ζωντανό διάλογο, πολύτιμες αναμνήσεις και την αστείρευτη ενέργειά σας, που μου μεταδώσατε απλόχερα!
Το “ευχαριστώ” ελπίζω να το έδειξα με τη χαρά και τη συγκίνηση που άφησα να φανούν σε μια παρέα που εκτιμώ, σέβομαι, εμπιστεύομαι και στηρίζομαι σε αυτήν, όπως κάθε γυναίκα στηρίζεται στις γυναικείες παρουσίες της ζωής της, στις δικές της ηρωίδες.
Είστε η δύναμη και η τόλμη μου, σας ευχαριστώ!”
Προηγούμενο άρθροΔυναμική συμμετοχή του Δήμου Βόλου στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «TRAVEL EXPO CYPRUS 2023» στη Λευκωσία
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: Επίσκεψη στον ΟΛΒ και ενημέρωση για την πορεία αξιοποίησης του λιμανιού