Σε φυλάκιση 30 ημερών με αναστολή καταδίκασε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου έναν 24χρονο φοιτητή από την Θεσσαλονίκη, ο οποίος στις 8.30 το πρωί της Παρασκευής, επιστρέφοντας από το πάρτι «Μηχ-Μηχ» που έγινε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο Βόλο, το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του λόγω μέθης του και έπεσε στη ”μπαριέρα” του δρόμου κοντά στην Χαλυβουργία.

Ο νεαρός, είπε ότι συμμετείχε στο πολυπληθές πάρτι που έγινε στο Πεδίον Άρεως και αναχωρώντας το πρωί για να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, όπου μένει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κι έπεσε στη ”μπαριέρα” δεξιά της πορείας του.

Σε αλκοτέστ που έγινε από την τροχαία Βόλου διαπιστώθηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ σε περιεκτικότητα 0,90 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εισπνεόμενου αέρα στην πρώτη και 0.89 στην δεύτερη μέτρηση.

Ο νεαρός ζήτησε την επιείκεια του Δικαστηρίου, κατέθεσε ότι ήπιε 4-5 μπύρες, ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και είπε ότι δεν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.

Τελικά κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση και οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός μήνα με αναστολή.

Προηγούμενο άρθροΦίδι στο κέντρο του Βόλου
Επόμενο άρθροΠέθανε 40χρονη Βολιώτισσα