Στην αντεπίθεση περνά ο Κωνσταντινός Μπογδάνος μια μέρα μετά το μπλόκο του Αρείου Πάγου στο κόμμα του «Πατριωτική Ενωση», λόγω συμβόλου και ονόματος, καταθέτοντας προσφυγή εναντίον πρώην συνεργατών του.

Ειδικότερα, ζητά να μην μπορεί να χρησιμοποιεί η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος Αφροδίτη Λατινοπούλου και επικεφαλής πλέον του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» το όνομα του κόμματος της. Παράλληλα ζητά να μην αναγνωριστεί ο συνασπισμός Εθνική Συμφωνία των Θάνου Τζήμερου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

Ο ίδιος δημοσιοποίησε την κίνησή του να καταθέσει προσφυγές το βράδυ της Πέμπτης, αναφέροντας μάλιστα στο μήνυμά του στα social media πως «Στόχος του συστήματος είναι να συμμετάσχουν στις εκλογές μόνο ανώδυνοι κ φίλοι του.

Κατέθεσα λοιπόν χθες βράδυ 2 προσφυγές για ονόματα που έχω κατοχυρώσει στον ΟΒΙ ΠΡΙΝ κατατεθούν ως κόμματα (ΠΑΤΡΙΔΑ κ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ) κ μου ανήκουν. Να δούμε με πόσα μέτρα κ σταθμά κρίνει ο ΑΠ».

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος χθες σε ανάρτησή του είχε προειδοποιήσει ότι «θα μας βρουν απέναντί τους», υποστηρίζοντας ότι «φοβούνται τον εθνικό μας λόγιο και ότι δεν μας ελέγχουν. Τόσο με ανάρτησή του στο Twitter όσο και με δηλώσεις του στην τηλεόραση του Alpha, μίλησε για πολιτικό διωγμό, χαρακτήρισε «πραξικοπηματική» την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου και απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί σε ψηφοδέλτια άλλου κόμματος προκειμένου να λάβει μέρος στις εκλογές ως απλός υποψήφιος.Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα αστικά λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΒραβεία Ίρις 2023: Όλες οι υποψηφιότητες για τα «ελληνικά Όσκαρ»