”Ο Βόλος είναι στο επίκεντρο μιας ακραίας λεηλασίας”, δήλωσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25 Κρίτων Αρσένης από το Βόλο αναφερόμενος στην καύση απορριμμάτων, στο νερό στις Σταγιάτες και στο LNG. “Απειλεί πραγματικά τις ζωές των ανθρώπων. Δεν μιλάμε για υποβάθμιση, αλλά για ξεκάθαρη απειλή, πέρα από τη ρύπανση του θαλάσσιου περιβάλλοντος” είπε και πρόσθεσε πως ο Βόλος αποτελεί ένα πείραμα για την ρύπανση και την υποβάθμιση της ζωής.
Αναφερόμενος στις ανεμογεννήτριες στο Νότιο Πήλιο υποστήριξε ότι, απειλούν να αλλάξουν ριζικά το περιβάλλον.

Ακόμη πρόσθεσε πως την ίδια στιγμή στον Βόλο όπως και σε όλη την Ελλάδα υπάρχει ακραία υποβάθμιση στον χώρο της εργασίας, η ακρίβεια ”γονατίζει” τα νοικοκυριά με την κυβέρνηση να νομίζει ότι με τα ”επιδοματάκια” θα λύσει το πρόβλημα.
”Πρέπει να γίνει αυτό που λέει το ΜέΡΑ 25. Η αυτόματη τιμαριθμική αναπροσαρμογή, δηλαδή να αυξάνονται μισθοί, επιδόματα και συντάξεις ανάλογα με τις αυξήσεις στις τιμές” δήλωσε και πρόσθεσε πως σχεδιάζεται από 1η Μαΐου νέο χαράτσι στο ηλεκτρικό ρεύμα με αύξηση των χρεώσεων 738%.

Το ΜέΡΑ 25 ζητάει την ψήφο ως αντιπολίτευση ”για να μπορέσει να αποκαλύψει σε κάθε νομοσχέδιο ποια εξυπηρέτηση κρύβεται, να κατονομάσει τους ολιγάρχες και σταδιακά να δημιουργηθεί ένα καινούργιο κυβερνητικό μέτωπο της ανυπότακτης αριστεράς”.

Ο κ.Αρσένης τόνισε ότι η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ψηφίσει μαζί το 60% των νόμων της κυβέρνησης Μητσοτάκη και με το ΠΑΣΟΚ το 70%.

Προηγούμενο άρθροΗμερίδα του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου για το ”ηλεκτρονικό έγκλημα” και την ανάγκη αντιμετώπισής του
Επόμενο άρθροH Ντόρτμουντ γκέλαρε (1-1) στην έδρα της Μποχουμ και έδωσε την ευκαιρία στην Μπάγερν να την προσπεράσει!