Παρακολουθήστε, λίγο μετά τις  09:00, σε απευθείας σύνδεση του ertnews.gr με το ξενοδοχείο Divani Palace την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που θα εγκαινιάσει το Συνέδριο που οργανώνει στην Αθήνα το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) με αντικείμενο τις αναγκαίες δράσεις για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της πανδημίας στα συστήματα ψυχικής υγείας και τη βελτίωση των υπηρεσιών του ΠΟΥ στα κράτη μέλη της Ευρώπης.

Στο Συνέδριο θα προεδρεύσει η υφυπουργός Υγείας Ζωή Ράπτη και θα μιλήσουν εξέχουσες προσωπικότητες, τις ομιλίες των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε απευθείας από το ertnews.gr, όπως ο επικεφαλής του ΠΟΥ Ευρώπης Hans Henri P. Kluge, ο  Επίτροπος της ΕΕ για την Ποιότητα της Ζωής Μαργαρίτης Σχοινάς, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, και η Κατερίνα Μεσσημέρη  – Συνεργάτης Κοινωνικών Δομών Κέρκυρας. Επίσης θα μετάσχει σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης η Επίτροπος Υγείας της ΕΕ Στέλλα Κυριακίδου καθώς και πολλοί υπουργοί Υγείας της ΕΕ.

Στην Ελλάδα, η ψυχολογική υποστήριξη για τις επιπτώσεις της πανδημίας  παρέχεται καλώντας στον αριθμό 10306.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπίσημο: Τέλος στην ασυνέπεια ιδιοκτητών οχημάτων – Πρόστιμα
Επόμενο άρθροΣυγκλονίζει ο θάνατος νεαρής γυναίκας