Για τις προσεχείς εκλογές μίλησε στο Ράδιο Βέρα ο υποψήφιος βουλευτής στη Μαγνησία με το ΚΚΕ(μ-λ), κ. Βλαχοσταμάτης Μανώλης.

Ο κ. Βλαχοσταμάτης χαρακτηρίσε το ΚΚΕ(μ-λ) ως μια οργάνωσει που συμμετέχει ενεργά και παρεμβαίνει ουσιαστικά στους αγώνες της εργατικής τάξης και των νέων. Σύμφωνα με τον κ. Βλαχοσταμάτη το ΚΚΕ(μ-λ) θα έχει συμμετοχή από κάθε περιφέρεια στις εκλογές του Μαϊου, δηλώνοντας την “ανάγκη να υπερασπιστούν οι εργατικές τάξεις από την ακρίβεια και τον ιμπεριαλισμό”.

Όσον αφορά την εκλογική μέθοδο της απλής αναλογικής, ο κ. Βλαχοσταμάτης ανέφερε χαρακτηριστικά πως “εάν οι αλλαγές άλλαζαν κάτι, θα ήταν παράνομες”, ενώ συνέχισε τονίζοντας πως “αυτά που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν αλλάζουν με νομοσχέδια και ψηφίσματα, αλλά με το εργατικό κίνημα να αγωνίζεται για τα δικαιώματά του”.

Στην ερώτηση για το πως διαχωρίζονται οι διάφορες παρατάξεις της αριστεράς, ο κ. Βλαχοσταμάτης εξήγησε πως οι διαφορές βρίσκονται στο “πως αντιμετωπίζεται ο καπιταλισμός”.

Τέλος ο κ. Βλαχοσταμάτης ενημέρωσε για το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ(μ-λ) στην Μαγνησία, πως εκτός από τον ίδιο θα βρίσκονται οι κ. Ανδρεάτος Γρηγόρης και κ. Κουτσίμπου Ελένη

Προηγούμενο άρθροΕκτός ομάδας πλειοψηφίας του δήμου Βόλου η Βιολέτα Καντόλα
Επόμενο άρθροΜε τρεις ξεχωριστές συγκεντρώσεις τιμάται φέτος στον Βόλο η Εργατική Πρωτομαγιά