Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, 18:32

Ο Στίβεν Τσούμπερ με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γνωστοποίησε την απόφασή του να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντιμετώπιση του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο 31χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μένει εκτός του Μουντιάλ 2022, ενώ θα χρειαστεί 4 με 6 εβδομάδες για να επιστρέψει στις προπονήσεις.

«Εδώ κι αρκετούς μήνες, έχω αντιμετωπίσει έναν τραυματισμό που δεν μου επιτρέπει να είμαι ο παίκτης που μπορώ να είμαι στο 100%.

Το να αποφασίσω να κάνω μια μικρή επέμβαση και να εγκαταλείψω ένα όνειρο, δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν η σωστή απόφαση για την υγεία μου.

Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο πολύ συχνά ξεχνάς που βρίσκεσαι στην ζωή και τι έχεις ήδη πετύχει, γιατί πάντα παρακολουθείσαι και αξιολογείσαι από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Το ποδόσφαιρο πάντα μου έδινε ελπίδα, αγάπη και κίνητρο για πολλά πράγματα στην ζωή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτό και θα δουλέψω πολύ πιο σκληρά για να επιστρέψω στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό!

Φυσικά, αυτή την στιγμή θα είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός της εθνικής ομάδας, ώστε να την υποστηρίξω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022, 19:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρα Παλαιολόγου: Συγκατοικώ με τον σύντροφό μου και είναι εξαιρετικά
Επόμενο άρθροΑπεργία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα, 8 στη Θεσσαλονίκη