Στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής, στη φάση των play off, ο ΝΠΣ Βόλος φιλοξενεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ολυμπιακό Π., ανοίγοντας την αυλαία αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης Αχιλλέας Μπέος, με ανάρτησή του στο facebook, καλωσορίζει τους χιλιάδες φίλους του Ολυμπιακού, πολλοί από τους οποίους, βρίσκονται από το Σάββατο στην πόλη. Ο κ. Μπέος έγραψε:

”Ως Δήμαρχος Βόλου καλωσορίζω στην όμορφη και φιλόξενη πόλη μας τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που έρχονται, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, για να παρακολουθήσουν τον Κυριακάτικο αγώνα της ομάδας τους με την δική μας ομάδα, τον Βόλο.
Παράλληλα τους καλώ, όπως ακριβώς συνέβη και τον περασμένο Ιανουάριο, στον αντίστοιχο αγώνα των ομάδων μας, να σεβαστούν και να απολαύσουν τόσο την φιλοξενία μας, όσο και τις ομορφιές της πόλης, και βέβαια τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων μας, χωρίς ακρότητες και επεισόδια.
Όπως επαναλαμβάνω προς όλους και σε κάθε ευκαιρία η ομάδα μας δεν έχει αντιπαλότητα με καμία άλλη ομάδα. Ενας όμορφος ποδοσφαιρικός αγώνας είναι, ας τον απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εύχομαι καλή διασκέδαση, λοιπόν, και ένα ευχάριστο διήμερο”.
Προηγούμενο άρθροΠάλη: Πρωταθλητής Ευρώπης ο Κουγιουμτσίδης
Επόμενο άρθροΟλα μηδέν στο Βόλο μεταξύ Νίκης και Παναθηνα’ι’κού Β’-Πήραν από 1 βαθμό