Για να κατανοηθεί το μέγεθος της εξαπάτησης σ αυτό το μακάβριο μέτρημα , αρκεί να σημειωθεί ότι μόνο το δικαστήριο ( άρθρα 40 επ. Α.Κ ) μπορεί να κηρύξει κάποιον σε αφάνεια ώστε να θεωρείται πλέον και επίσημα νεκρός .

Η λογική «χωρίς πτώμα δεν μπορεί να θεωρηθεί νεκρός » στην φάση αυτή , συνιστά το λιγότερο προσβολή στη μνήμη αυτών που τόσο άδικα χάθηκαν στην τραγωδία αυτή , υποτιμά με περίσσιο θράσος τη νοημοσύνη μας και δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ηθική υπόσταση εκείνων που κρύβονται πίσω από αυτήν … την λογική .

Προς έκπληξή τους όμως , οι αριθμοί λένε την απόλυτη αλήθεια και περιγράφουν την αδιανόητη αυτή τραγωδία , στην πραγματική της έκταση .

Προς έκπληξη τους, αυτοί οι ίδιοι αναφέρουν αυτά που θέλουν να κρυφτούν .

Σύμφωνα λοιπόν με την 1η μακάβρια καταμέτρηση, που δεν αμφισβητεί κανείς, οι νεκροί ανέρχονταν στους 44, την ίδια ώρα που στο νεκροτομείο της Λάρισας είχαν μεταφερθεί 17 σακούλες με ανθρώπινα μέλη. Απ’ αυτές τις 44 σορούς οι 12 αναγνωρίστηκαν αμέσως , ενώ για τις υπόλοιπες 32 θα χρειαζόταν ταυτοποίηση με DNA.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση που αναφέρει ότι : «Για τη διαδικασία βιολογικής ταυτοποίησης μέχρι στιγμής έχουν ληφθεί 55 δείγματα DNA από τις σορούς και 52 δείγματα από συγγενείς των επιβατών καθώς και 26 δείγματα από ανθρώπινα μέλη.»

Από τ’ ανωτέρω προκύπτει ότι οι 12 νεκροί που αναγνωρίστηκαν αμέσως δεν βρίσκονται στους 55 σορούς από τους οποίους ελήφθησαν δείγματα DNA .Δεν υπήρχε λόγος να χαρακτηριστούν αγνοούμενοι εκείνοι οι σοροί που ταυτοποιήθηκαν.

Αλλά και οι συγγενείς των 12 νεκρών, δεν είχαν λόγο να δώσουν δείγμα DNA αφού αναγνώρισαν τους δικούς τους από την 1η στιγμή. Οι εικόνες των άτυχων αυτών συμπολιτών μας άλλωστε , μονοπώλησαν τα ΜΜΕ από την 1η στιγμή και σημάδεψαν την μνήμη μας και την …καρδιά μας .

Επομένως οι νεκροί είναι από 64 έως 67 με βάση την επίσημη αυτή ανακοίνωση , πυροσβεστικής και αστυνομίας.

Στην ίδια ειλικρινή αυτή ανακοίνωση αναφέρεται: «Μέχρι στιγμής έχουν δηλωθεί επίσημα στην ελληνική αστυνομία ως αγνοούμενοι 56 επιβάτες.»

Απ’ αυτό προκύπτει ότι σ αυτούς τους 56 βρίσκονται οι πρώτοι 32 για τους οποίους χρειάστηκε από την αρχή η λήψη DNA για να ταυτοποιηθούν .

Επομένως οι νεκροί ανέρχονται πλέον στους 68 ( 12 + 56 ) . ΤΟΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ αλλά με τρόπο , ώστε να μπορούν να πουν αργότερα ότι τον αριθμό των ¨έβγαλαν ¨ τα ΜΜΕ .

Τελικά, η Ιατροδικαστική υπηρεσία έκανε λόγο για 57 νεκρούς (με την ταυτοποίηση και του Σύρου μετανάστη που έγινε μέσω δείγματος DNΑ ) κι ότι ταυτοποιήθηκαν και οι 56 αγνοούμενοι .

Αρα έχουν ανακοινώσει 69 νεκρούς , όσοι είναι στην πραγματικότητα ….τουλάχιστον .

 

Πηγή: triklopodia.gr

Προηγούμενο άρθρο17 Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Υπνου
Επόμενο άρθροΕνδιαφέρουσα εκδήλωση για τη φυματίωση που υπάρχει και στις μέρες μας