Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές καθώς το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 17 Μαρτίου 2023 για την εξαφάνιση μίας 50χρονης γυναίκας από το Παγκράτι.

Όπως αναφέρεται στο Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Αγγελική Κυβεριώτη έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν μπουφάν και τζιν παντελόνι και εξαφανίστηκε στις 9/9/2022.

Το Missing Alert ενεργοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος των οικείων της 50χρονης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Στις 9/09/2022., εξαφανίστηκε από την περιοχή του Παγκρατίου, η Αγγελική Κυβεριώτη, 50 ετών. Το »Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αγγελικής Κυβεριώτη στις 17/03/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αγγελική Κυβεριώτη έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε τζιν μπουφάν και τζιν παντελόνι.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με »Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην »Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροMoody’s: Διατηρεί αμετάβλητη την αξιολόγηση, αναβαθμίζει τις προοπτικές
Επόμενο άρθροΝέα πολιτική αντιπαράθεση για τον κατώτατο μισθό – Επιστροφή στις ΣΣΕ ζητάει η αντιπολίτευση