Η Εκδοτική Αθηνών, το Λύκειον των Ελληνίδων Βόλου, το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση του Νομού Μαγνησίας, οργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ο μύθος του βασιλιά Ερυσίχθονα», τη Δευτέρα 24 Απριλίου και ώρα 7.30 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Αχίλλειον».
Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της σειράς «Φωνή της Γης», το οποίο ανοίγει μία συζήτηση με τα παιδιά για τα θέματα της φύσης, της προστασίας του περιβάλλοντος και της κλιματικής κρίσης.

Στην εκδήλωση παρουσίασης, για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Χριστιάνα Χριστοπούλου, Εκδότρια, Αικατερίνη Πολυμέρου-Καμηλάκη, δρ Λαογραφίας, ομότ. ερευνήτρια, τ. διευθύντρια του Κέντρου Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών, Κώστας Μάγος, αναπληρωτής καθηγητής Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Αντώνης Αντωνίου, εκπαιδευτικός, υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Μαγνησίας. Συντονίζει η Νικολέτα Σερπιώτου, εκπαιδευτικός, μέλος του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Βόλου.

Θα ακολουθήσει μικρό δρώμενο, εμπνευσμένο από το παραμύθι με την ευγενική συμμετοχή μαθητών της ΣΤ’ τάξης του 20ού Δημοτικού Σχολείου Βόλου και τη φροντίδα της εκπαιδευτικού Δήμητρας Πελεκάνου.

Προηγούμενο άρθροΣύλληψη για ηχορύπανση στον Βόλο
Επόμενο άρθροΕυχαριστήριο Ζ. Μακρή για την εκπληκτική ανταπόκριση των φίλων στο κάλεσμά της