Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε το απόγευμα της Παρασκευής στον πολυχώρο PUBLIC στο Βόλο, η παρουσίαση του βιβλίου Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ του επιτυχημένου συγγραφέα Σπύρου Πετρουλάκη, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση και των εκδόσεων ΜΙΝΩΑΣ. Ο κόσμος κατέκλυσε το χώρο της παρουσίασης.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ομιλητές για το βιβλίο ήταν, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη κι ο δημοσιογράφος Ηλίας Κουτσερής.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Συνεργαζόμενοι φορείς ήταν, η ένωση κρητών ”Το Αρκάδι”, ο συγγραφέας είναι κρητικός και ο σύλλογος ”Φίλοι Αθανασάκειου Μουσείου Βόλου”.

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε η εκπαιδευτικός Σούλα Μπαρτζιώκα.

Το μουσικό μέρος της εκδήλωσης πλαισίωσαν με τραγούδια του Αττίκ, η υψίφωνος Κατερίνα Αποστολοπούλου-Μακρή και η πιανίστρια Φρόσω Γαρδικλή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο συγγραφέας υπέγραψε βιβλία του που αγόρασαν πολλοί από τους παρισταμένους.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο κ. Πετρουλάκης, που έγινε πολύ γνωστός, εξαιτίας, μεταξύ άλλων και του βιβλίου του «Σασμός», το οποίο μεταφέρθηκε στην τηλεόραση με μεγάλη επιτυχία, είπε ότι, το σήριαλ θα συνεχιστεί και για τρίτη σεζόν.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο του βιβλίου Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Πάρις, επιτυχημένος δικηγόρος, ζει ανέφελα με τη γυναίκα του και τις κόρες τους. Εντελώς απρόσμενα όμως ένας παλιός δαίμονας, μια βαριά κληρονομιά, «η κατάρα του’35», ξυπνάει για να πάρει εκδίκηση. Το ανάθεμα από το παρελθόν απαιτεί τα παλιά χρωστούμενα με τον πιο βαρύ τόκο: τη ζωή της μιας του κόρης. Η ασθένειά της θα τον οδηγήσει στην πιο απρόβλεπτη απόφαση. Έχοντας αντίπαλο το χρόνο, αναμετριέται με τον πιο επικίνδυνο εχθρό δίχως συμμάχους και καλείται ν’ αποφασίσει ποιο παιδί του θα θυσιάσει. Ο δρόμος που θα πάρει αντιστρατεύεται νόρμες και δεδομένα.
Με φόντο τη σταφιδική εξέγερση του 1935 στην Πελοπόννησο και τις δικαστικές αίθουσες της Αθήνας του σήμερα, δικαστές, ένορκοι και γονείς πρέπει να βγάλουν μια δίκαιη ετυμηγορία για ένα έγκλημα που σχεδιάζεται και εκτελείται με χειρουργική ακρίβεια. Ή μήπως δεν είναι έτσι;
Σ’ αυτό το δικαστικό θρίλερ οι αναγνώστες καλούνται να διαλέξουν πλευρά, επιστρατεύοντας τη λογική κι όχι την καρδιά. Εσείς τι θα αποφασίζατε αν βρισκόσασταν στη θέση του Πάρη; Ποια θα ήταν η ετυμηγορία σας αν ήσασταν στη θέση των δικαστών;

 

Προηγούμενο άρθροΗ πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ελένης Χρονοπούλου – Σε προεκλογική ομιλία Ανδρουλάκη
Επόμενο άρθροΟ Έλον Μασκ κερνάει μπλε τικ σε 3 διασημότητες