Σε συνεργασία με το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ιωνίας

Από κοινού δράσεις με τους μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Νηπιαγωγείου «Οι Κένταυροι».

«Η παρέα μας ξεκίνησε τον περασμένο Δεκέμβριο με μια παιγνιώδη δράση που συνοδευόταν από τραγούδι και πολλή αγάπη από τα παιδιά του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ιωνίας Βόλου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ. Σε συνεργασία με τα τμήματα Ε1&Ε2, με δασκάλες την κ. Κοπάνου και την κ. Χατζηβασιλείου, καθώς και τη μουσικό του σχολείου κ. Φωτοπούλου και την ανοιχτή αγκαλιά της Δ/ντριας κ. Αντωνιάδου, ζήσαμε ένα γεμάτο αγάπη και αποδοχή πρωινό. Η παρέα αυτή συνεχίστηκε όταν τα παιδιά των αντίστοιχων τμημάτων μας επισκέφθηκαν με τις δασκάλες τους ενόψει των εορτών του Πάσχα και φτιάξαμε κουλουράκια. Παιχνίδια γνωριμίας, μουσικά παιχνίδια και κεράσματα ομόρφυναν τη μέρα των μαθητών του Ειδικού Ν/Γ Βόλου «Οι Κένταυροι»

Ευχαριστούμε τους νέους φίλους μας και ελπίζουμε η σχέση αυτή να εξελιχθεί μέσα από τη διοργάνωση νέων κοινών δράσεων» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ειδικού Σχολείου.

Προηγούμενο άρθροΠεριοδεία Αθ. Λιούπη στις Β. Σποράδες – Το πρόγραμμα των ομιλιών
Επόμενο άρθροΝέα διακοπή νερού στη Νέα Ιωνία