Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» κάθισε η γνωστή influencer Ιωάννα Τούνη και μίλησε για τη ζωή της, τον γιο της, αλλά και για τη σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

«Είναι 3 μηνών το παιδί. Έχουμε cool παιδίατρο γιατί είναι σωστό ένας γονέας να βρίσκει έναν γιατρό που να «ταιριάζουν», ούτως ώστε να βγαίνει σωστά όλο.

Με τις ευλογίες του παιδιάτρου πήγαμε, μας είπε να προσέχουμε να είναι όλα καθαρά. Το μωρό θηλάζει αποκλειστικά οπότε δεν είχαμε θέματα με μπιμπερό, αποστειρώσεις, όλα κύλησαν ομαλά», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Για την σχέση της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και την απόσταση Αθήνα – Θεσσαλονίκη, η Ιωάννα Τούνη είπε πως, «είμαι και εδώ και Θεσσαλονίκη. Τους πρώτους 2 μήνες έκατσα εδώ, δεν ήμουν σε θέση με την καισαρική να πηγαινοέρχομαι, ή να κάνω κάτι.

Πηγαινοέρχομαι πλέον γιατί έχω στη Θεσσαλονίκη και την εταιρεία με τα ρούχα και χρειάζεται να βγάζουμε σχέδια, διορθώσεις. Κάθε 10 μέρες πηγαίνω πάνω κι κάθομαι περίπου ένα 4ήμερο, όσο μπορώ.

Η βάση μας θα είναι εδώ Αθήνα γιατί είναι εδώ ο μπαμπάς μας, χωρίς την κολόνα του σπιτιού μας δε γίνεται!».


Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία; «Οι ορμόνες μου σίγουρα, γίνεται ένα μικρό πάρτι. Θεωρώ ότι μπορείς ως έναν βαθμό να έχεις τη ζωή που είχες και πριν.

Με βοηθάει και η δουλειά μου, που είναι και δική μου δουλειά και μπορώ να παίρνω το μωράκι μου μαζί, άλλες γυναίκες δεν έχουν την ευχέρεια να πάρουν το παιδάκι τους μαζί στο γραφείο τους.

Δεν έχω όμως κάποιον να μου τον κρατάει. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, τη δική μου την μαμά την έχω χάσει πρόσφατα και το μωρό είναι το κολλητάρι μου όλη μέρα. Δεν μπορώ πλέον να υπολογίσω τον χρόνο λόγω του μπέμπη μας», επεσήμανε η Ιωάννα Τούνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Φεύγω για την άδικη συμπεριφορά» λέει ο Μυλωνάκης – Δεύτερη αποχώρηση από την Ελληνική Λύση
Επόμενο άρθροΕβδομάδα πρόληψης και υγιεινού τρόπου ζωής στη Λάρισα