Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας με αφορμή δημόσια σχόλια σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης για την υπόθεση Γεωργούλη, του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος Χρήστου Νικόπουλου, ο οποίος άφησε υπόνοιες για το θύμα και την εγκυρότητα της σε βάρος του καταγγελίας. Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθαρίζει ότι οι απόψεις του Χρ. Νικόπουλου είναι προσωπικές, αλλά καταδικαστέες και ”δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ: «Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία είναι ξεκάθαρη και σαφής: Καμία ανοχή, καμία συγκάλυψη σε ζητήματα κακοποίησης και έμφυλης βίας, όποιον-όποια κι αν αφορούν. Στεκόμαστε πάντα στο πλευρό των θυμάτων, ιδιαίτερα όσων γυναικών έχουν το θάρρος και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα να βγουν και να μιλήσουν για όσα τραγικά έχουν υποστεί.

Οι προσωπικές απόψεις του  Χ. Νικόπουλου είναι αυτονόητα καταδικαστέες και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά της Αριστεράς.

Ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας επιθυμούμε την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση δικαιοσύνης στην σχετική με τον Α. Γεωργούλη υπόθεση. Η πολιτική εκμετάλλευση περιστατικών κακοποίησης και έμφυλης βίας προσβάλει τα θύματα και δεν συμβάλει στην ουσιαστική αντιμετώπιση και εξάλειψη τέτοιων περιστατικών».κ

Προηγούμενο άρθροΗ Τζένιφερ Κούλιτζ είναι «κωμική ιδιοφυΐα» και βραβεύεται γι’ αυτό
Επόμενο άρθροΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα campus παραγωγής πρώτων υλών