Αβάσταχτος ο πόνος στο χωριό Κυψέλη του Αγρινίου, για τον θάνατο του 14χρονου Γαβριήλ, ο οποίος σκοτώθηκε σε βόλτα που βγήκε με το ποδήλατό του.

Το 14χρονο παιδί έφυγε από το σπίτι χαιρετώντας τη μητέρα του και λέγοντάς της πως δε θα αργήσει. Πήρε το ποδήλατό του και πήγε να συναντήσει τον ξάδελφό του, προκειμένου να κάνουν την απογευματινή βόλτα τους. Ωστόσο, σε κάποιο σημείο που το έδαφος ήταν κατηφορικό και δύσβατο, το παιδί έπεσε από το ποδήλατό του και χτύπησε το κεφάλι του πάνω σε βράχο.

Ο ξάδελφός του, βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Όταν σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό, άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, όσο ο 14χρονος ήταν βαριά τραυματισμένος, πεσμένος δίπλα στο μεγάλο βράχο.

Ασθενοφόρο παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε, με τη συνοδεία της αστυνομίας, εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρινίου. Ωστόσο, ενώ όλοι παρακαλούσαν για ένα θαύμα, ο μικρός Γαβριήλ υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο Γαβριήλ ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας που ζούσε στην Κυψέλη Αγρινίου τα τελευταία 20 χρόνια. Προσπαθούσε να σπουδάσει το παιδί της δουλεύοντας στα χωράφια, με όνειρα για το μέλλον του.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Ποια είναι τα 50 κόμματα που δήλωσαν συμμετοχή
Επόμενο άρθροΟ Φαήλος Κρανιδιώτης…..τρολάρει τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο μετά το «κόψιμο» από τον Άρειο Πάγο