Υπόθεση βιασμού με κατηγορούμενο έναν 66χρονο από το νότιο Πήλιο θα δικαστεί την προσεχή Τετάρτη 3 Μα’ί’ου στο Μεικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λάρισας.

Ο 66χρονος φερόμενος ως θύτης αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει μέσω του συνηγόρου του ότι, ”οι ιατρικές εξετάσεις έχουν αποδείξει πως δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση του αδικήματος του βιασμού. Η καταγγέλλουσα εξετάστηκε από γυναικολόγο και δεν προκύπτει, σύμφωνα με τα στοιχεία, να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά”.

Θύμα, σύμφωνα με την καταγγελία, είναι μια 32χρονη, που δήλωσε πως ο φερόμενος ως θύτης την βίασε μετά το γλέντι σε παραλιακό μαγαζί του Νοτίου Πηλίου , ενώ εκείνη τον εμπιστεύτηκε για να την μεταφέρει στο σπίτι της, παραμονές Χριστουγέννων του 2021.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι, φεύγοντας από το μπαρ, έχασε το δρόμο, καθώς αποπροσανατολίστηκε και ειδοποίησε μέσω του κινητού της τον κατηγορούμενο για να τη βοηθήσει αφού είχε οικογενειακές σχέσεις μαζί του και συνδιασκέδαζαν λίγη ώρα πριν .

Εκείνος μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σημείο που βρίσκονταν η 32χρονη κι ενώ προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, τελικά τη βίασε σύμφωνα με την καταγγελία.

Ο 66χρονος, όταν απολογήθηκε στον ανακριτή Βόλου αφέθηκε ελεύθερος. Του έχει επιβληθεί μόνο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα.

 

Προηγούμενο άρθροΚι όμως συνέβη: Τζήμερος και Κρανιδιώτης προσέφυγαν κατά του ΚΚΕ γιατί ”θέλει δικτατορία”!!!
Επόμενο άρθροΗ La Liga απορρίπτει το αρχικό «σχέδιο σκοπιμότητας» για επιστροφή του Μέσι