Προστατευτικές ασπίδες προσώπου παραδόθηκαν σήμερα, 30 Μαρτίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και στο Νοσοκομείο Βόλου, από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Γιώργο Σαχαρίδη και τον διευθύνοντα της TED3D, Ηλία Φρυτζαλά.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση παραδόθηκαν στον διευθυντή της Αστυνομίας Μαγνησίας, Μίλτο Αλεξάκη, 150, περίπου, ασπίδες προσώπου, όπως δήλωσε νωρίτερα ο κ. Σαχαρίδης, στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ.

Στο Νοσοκομείο Βόλου, παραδόθηκε ανάλογος αριθμός προστατευτικών ασπίδων προσώπου, από τον κ. Σαχαρίδη και τον κ. Φρυτζαλά, στον Διευθυντή του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών κ. Ηλία Καραμέτο και στη Διευθύντρια της Νοσηλευτικές Υπηρεσίας, Κατερίνα Χαρανά. Να σημειωθεί πως πρόκειται για την παράδοση τη δεύτερης παρτίδας ασπίδων στο Νοσοκομείο Βόλου.

Καθημερινά, κατασκευάζονται και δίνονται από 300-500 ασπίδες προσώπου, σύμφωνα με τον κ. Σαχαρίδη και όσα δήλωσε στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ. Από πολλές περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ζητούν ασπίδες προστασίας από την ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σύμφωνα με τον ίδιο.

Να σημειωθεί  ότι οι  υπηρεσίες προσφέρονται από τους συνεργαζόμενους εθελοντικά, ενώ τα έξοδα σχεδιασμού, αγοράς πρώτων υλών και παραγωγής τελικών ειδών θα καλυφθούν από ιδίους.

Προηγούμενο άρθροΤο ήμισυ του μισθού της για τους επόμενους δυο μήνες θα καταθέσει η ΠτΔ
Επόμενο άρθροΈλεν Πέιτζ εναντίον Τζάστιν Τριντό για την περιβαλλοντική πολιτική του