Σήμερα, 27 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί θα τελεστεί η κηδεία του 11χρονου Παναγιώτη Ψαθά, από τον Ναό Υπαπαντής του Χρηστού, στο Διμήνι.

Το 11χρονο αγόρι χθες τα ξημερώματα πέθανε από μηνιγγοεγκεφαλίτιδα στο Νοσοκομείο Βόλου, σύμφωνα με το πόρισμα που εκδόθηκε χθες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας. Αναμένονται περισσότερες εξετάσεις, ώστε να βρεθεί το μικρόβιο που προκάλεσε τη μηνιγγοεγκεφαλίτιδα.

Το άτυχο παιδί που σκόρπισε θλίψη στην τοπική κοινωνία με την είδηση του θανάτου του, κατοικούσε στο Διμήνι και είχε καταγωγή από τα Κανάλια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Χαρακτηριστικό γεγονός είναι πως η μητέρα του κοιμόταν δίπλα του, στο δωμάτιο του Νοσοκομείου και μέχρι τις 6 το πρωί κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα, αφού ο 11χρονος δεν είχε δώσει κάποια δείγματα της τραγικής κατάληξης, νωρίτερα.

Ο 11χρονος εισήχθη με υψηλό πυρετό στο Νοσοκομείο Βόλου τα ξημερώματα της Τρίτης, 25 Φεβρουαρίου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες την περασμένη Κυριακή, τον είχε εξετάσει παιδίατρος, ο οποίος του έδωσε φαρμακευτική αγωγή.

Η οικογένεια επιθυμεί τα χρήματα να δοθούν στην Κιβωτό του Kόσμου.

Προηγούμενο άρθροΗ στιγμή που η Britney Spears σπάει το πόδι της ενώ χορεύει
Επόμενο άρθροΚορωνοϊός: Συμπτώματα, μετάδοση και προφύλαξη