Τα πολιτικά ερωτήματα που του θέτουν οι Έλληνες ομογενείς στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου βρίσκεται αναφέρθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Νικόλας Φαραντούρης.

Με βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Νικόλας Φαραντούρης υπογραμμίζει πως «με ρωτούν εδώ οι ομογενείς γιατί η χώρα μας μετά από τέσσερα χρόνια που έχει βγει από τα μνημόνια βρίσκεται σε αυτή τη δύσκολη και εξευτελιστική θέση. Τη δεύτερη φτωχότερη θέση στην Ευρώπη μετά τη Βουλγαρία. Και τους εξηγώ ότι αυτή ήταν η επιλογή της κυβέρνησης τέσσερα χρόνια τώρα να αφήσει την αισχροκέρδεια ελεύθερη, τις αγορές χωρίς εποπτεία, τους έμμεσους φόρους στον Θεό και να μην παρεμβαίνει όταν υπάρχουν καρτέλ και άλλες στρεβλώσεις στην αγορά».

Ακολούθως ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τονίζει ότι τον ρώτησαν επίσης «για τη δήλωσή μου ότι το BBB- της αξιολόγησης της Standard & Poor’s δεν τρώγεται. Και τους εξήγησα -και το καταλαβαίνουν εδώ στις Ηνωμένες Πολιτείες- ότι αν μια τέτοια αξιολόγηση δεν αντανακλάται στην πραγματική οικονομία, δηλαδή στην τσέπη του καταναλωτή και κυρίως στην πρόσβαση στον τραπεζικό δανεισμό και στην αγορά χρήματος είναι κενή περιεχομένου. Αυτό το καταλαβαίνουν εδώ. Στην κυβέρνηση κάποιοι θέλουν να συνεχίσουν να μας θεωρούν ιθαγενείς».

Καταληκτικά ο Νικόλας Φαραντούρης επισημαίνει ότι «στις 9 Ιουνίου θα πάρουν την απάντησή τους».

Δείτε το βίντεο:



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚούγιας για υπόθεση Καλλιάνου: Αν οι γιατροί υποβάλλουν μήνυση θα αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη
Επόμενο άρθροΗλιάνα Παπαγεωργίου: «Το νυφικό από τον προηγούμενο γάμο υπάρχει και κόστισε 20 ευρώ»