Οι εσωκομματικές διαδικασίες και η προετοιμασία της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ βρέθηκαν στο επίκεντρο των εργασιών της Πολιτικής Γραμματείας, που συνεδριάζει για δεύτερη μέρα.

Λόγω των εσωκομματικών διεργασιών, ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει τις περιοδείες του σε περιοχές της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφτεί τη Λάρισα.

Την ίδια στιγμή ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Χαρίτσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «μας είχε βάλει σε ύφεση από το τέλος του 2019». Παράλληλα επανέφερε στην πολιτική ατζέντα το ζήτημα της χρηματοδότησης των ΜΜΕ, ζητώντας από την κυβέρνηση να δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τη χρηματοδότηση των ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι το ζήτημα έχει πάρει διεθνείς διαστάσεις.

Σε ότι αφορά το ζήτημα που έχει προκύψει με τον Δημήτρη Παπαδημούλη και τις αποκαλύψεις για τα ακίνητα που νοίκιαζε σε μετανάστες, ο κ. Χαρίτσης χαρακτήρισε τις εξηγήσεις του ευρωβουλευτή πλήρεις. Στο ίδιο πνεύμα και οι δηλώσεις του πρώην προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση ο οποίος τόνισε ότι ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε εξηγήσεις που δεν απαντήθηκαν από τους κατηγόρους του.

ΠΗΓΗ : ΕΡΤ

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟ Ντουράντ αγόρασε το 5% της Ουνιόν Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΝέα υπηρεσία ψηφιακών συναλλαγών από το WhatsApp