Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 20:24

Ένας από τους σημαντικότερους ξένους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τα τελευταία χρόνια τη φανέλα του Παναθηναϊκού είναι αναμφίβολα ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος προσέφερε πολλά στο «τριφύλλι».

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος δέθηκε αρκετά με τους «πράσινους» και αυτό αποδεικνύεται και από τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς για την πρώην ομάδα του.

Αυτή τη φορά ο Ζιλμπέρτο Σίλβα σε συνέντευξή του στο instagram αποθέωσε και πάλι τον Παναθηναϊκό, χαρακτηρίζοντάς τον τεράστιο σύλλογο, ενώ πρόσθεσε ότι του λείπει η Ελλάδα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος, για τον οποίο τρέφω μεγάλο σεβασμό. Νοιάζομαι γι’ αυτόν, ενημερώνομαι κι όποτε ακούω το όνομά του αισθάνομαι όμορφα. Είναι πάντα ωραίο ν’ ακούω γι’ αυτό το κλαμπ και αυτή την υπέροχη χώρα.

Μου λείπουν πολλά στην Ελλάδα. Η χώρα, οι ευγενικοί της άνθρωποι. Πήρα απεριόριστη αγάπη εκεί. Ήμουν 3,5 χρόνια, πήρα τίτλους, έπαιξα στο Τσάμπιονς Λιγκ και ως τεχνικός διευθυντής είχα τη τιμή να εκπροσωπήσω τον σύλλογο σε κληρώσεις στην ΟΥΕΦΑ και σε διεθνείς εκθέσεις ποδοσφαίρου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άλλοτε διεθνής με τη «σελεσάο».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 16 Απριλίου 2020, 20:33

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕπιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για “Πάσχα στο σπίτι”-Διπλασιάζονται τα πρόστιμα (video)
Επόμενο άρθροΑποκάλυψη: Επιστρέφει το Pony – Πόσο θα κοστίζει; (video)