Τη θέση του Senior Vice President (SVP) Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και Ιρλανδίας του ομίλου LeasePlan ανέλαβε από 01/08 ο Φίλιππος Ζαγοριανάκος.

 

Από τη νέα θέση του ως SVP Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης και Ιρλανδίας, θα έχει υπό την επίβλεψή του 10 χώρες: την Ελλάδα, την Πολωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ουγγαρία, τη Σλοβακία, τη Ρουμανία, την Τσεχία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την Ιρλανδία.

 

H LeasePlan Hellas ξεκίνησε τη δραστηριότητά της στην Ελλάδα το 2003 και κατά τη διάρκεια αυτών των ετών, υπό την διεύθυνση του Φίλιππου Ζαγοριανάκου, καθιερώθηκε ως η ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της μακροχρόνιας μίσθωσης αυτοκίνητων. Η επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, έρχεται ως αποτέλεσμα πρωτοβουλιών, εισαγωγή καινοτόμων πρακτικών στη λειτουργική μίσθωση, τις οποίες αγκάλιασε η ελληνική αγορά. Στο νέο του ρόλο θα είναι υπεύθυνος για επιχειρηματική δραστηριότητα της LeasePlan για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπης καθώς και της Ιρλανδία.

 

Τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου στη LeasePlan Hellas αναλαμβάνει o Κωνσταντίνος Πετρούτσος, ο οποίος εντάχθηκε στη LeasePlan Hellas τον Απρίλιο του 2005 ως Οικονομικός Διευθυντής. Στα καθήκοντά του, ήδη από την περασμένη χρονιά, είχαν προστεθεί και αυτά του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου. Κατά τη διάρκεια της θητείας του έχει εφαρμόσει πρακτικές που έχουν βελτιώσει την αποτελεσματικότητα σε διάφορους τομείς της επιχείρησης.

 

Επιπλέον, η Γιούλη Καλογήρου, που από το 2012 εκτελούσε καθήκοντα Controlling Manager, ορίστηκε Οικονομική Διευθύντρια της LeasePlan Hellas. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της έχει εργαστεί σε σημαντικές εταιρείες, σε θέσεις ευθύνης στον οικονομικό τομέα όπως Controlling, Risk, Business Intelligence και Pricing.

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτα 131,68 εκατ. οι ενοποιημένες πωλήσεις στο α’ εξάμηνο
Επόμενο άρθροΑναρτώνται οι οριστικοί πίνακες κατάταξης ανέργων για 30.333 θέσεις