Δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και τις μελλοντικές προοπτικές της J&P-ΑΒΑΞ η κατάθεση αίτησης από πλευράς J&P (Overseas) Limited για υπαγωγή της τελευταίας σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει.

 

Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωση της J&P-ΑΒΑΞ, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την κυπριακή κατασκευαστική. (Διαβάστε επίσης: Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης η J&P Overseas)

 

Ειδικότερα, σχετικά με την αίτηση για υπαγωγή της J&P (Overseas) Limited σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα ελλείμματα και τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει, η J&P ABAΞ με ανακοίνωσή της σημειώνει:

 

H αναφερόμενη εξέλιξη δεν αναμένεται να επηρεάσει ουσιωδώς τις υφιστάμενες εργασίες και μελλοντικές προοπτικές της. Οι σχέσεις μεταξύ της J&P-ΑΒΑΞ και J&P (Overseas) Limited περιορίζονται αποκλειστικά σε συγκεκριμένες συνεργασίες σε κατασκευαστικές κοινοπραξίες στην περιοχή του Αραβικού Κόλπου για τις οποίες λαμβάνονται τα κατάλληλα μέτρα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες τράπεζες και πελάτες, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εκτέλεση των σχετικών συμβολαίων.

 

Η εγκριθείσα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της J&P-ΑΒΑΞ δεν επηρεάζεται και συνεχίζεται απρόσκοπτα”.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕκδήλωση στο Χρηματιστήριο για την Εταιρική Διακυβέρνηση
Επόμενο άρθροΚατάπτυστες οι ανακοινώσεις του Μαξίμου