Αύξηση κατά 11% σημείωση επιβατική κίνηση της Ryanair τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένων και των επιδόσεων της συνδεδεμένης εταιρείας Lauda, όπου η ιρλανδική low cost διατηρεί συμμετοχή.

 

Με βάση τα στατιστικά της επιβατικής κίνησης του Οκτωβρίου, η συνολική κίνηση για τη Ryanair αυξήθηκε κατά 11% σε 13,1 εκατ. με συντελεστή πληρότητας 96%. Ειδικά η κίνηση της Ryanair αυξήθηκε κατά 7% σε 12,6 εκατ. πελάτες με συντελεστή πληρότητας 96%, ενώ η κίνηση της Lauda ήταν στο μισό εκατ. πελάτες με συντελεστή πληρότητας 89%.

 

Σύμφωνα με τον Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της εταιρείας, η αύξηση αποδίδεται στις ακόμα χαμηλότερες τιμές και το επιτυχημένο καλοκαιρινό πρόγραμμα της Lauda.«Τον Οκτώβριο χρειάστηκε να ακυρώσουμε πάνω από 300 πτήσεις εξαιτίας πενθήμερης απεργίας χειριστών εδάφους σις Βρυξέλλες, κακών καιρικών συνθηκών, και τις συνεχόμενης έλλειψης προσωπικού χειριστών εναέριας κυκλοφορίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία. Πάνω από 71.400 πτήσεις πραγματοποιήθηκαν με ποσοστό άνω του 80% να φθάνουν στην ώρα τους, καθώς η Ryanair».

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚλειστά τα σχολεία την Τετάρτη
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Πιτσιλή με φορείς για το νόμο περί ξεπλύματος μαύρου χρήματος