Συνοπτικό διαγωνισμό προκήρυξε ο Δήμος Φαιστού για την επιλογή αναδόχου στο έργο της δημιουργίας τουριστικών και θεματικων διαδρομών, συνολικού προϋπολογισμού 74.000 ευρώ

 

Πρόκειται για το χρηματοδοτούμενο από την Περιφέρεια Κρήτης έργο “Παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών για την δημιουργία ολοκληρωμένων Τουριστικών Διαδρομών και την ενίσχυση του Τουριστικού Προϊόντος στο Δήμο”, για το οποίο προβλέπονται σφραγισμένες προσφορές με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας –τιμής.

 

Συμβατικό αντικείμενο του έργου αποτελεί η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών στο Δήμο Φαιστού για την δημιουργία ολοκληρωμένων τουριστικών διαδρομών και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.

 

Ειδικότερα στο έργο περιλαμβάνονται τα εξής:

 

-Παρουσίαση της υφιστάμενης κατάστασης στο Δήμο Φαιστού, γενικά χαρακτηριστικά, προσφερόμενο τουριστικό προϊόν, τουριστική κίνηση.

 

-Σχεδιασμός και διενέργεια έρευνας πεδίου στις τουριστικές επιχειρήσεις του Δήμου

 

-Αξιολόγηση υφιστάμενης κατάστασης και δυνατότητες ολοκληρωμένης τουριστικής ανάπτυξης

 

-Καθορισμός στρατηγικής για την προώθηση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης

 

-Κατάρτιση σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο.

 

-Στρατηγική Μάρκετινγκ και επικοινωνιακή στρατηγική

 

-Σχεδιασμός -διαμόρφωση θεματικών διαδρομών που θα περιλαμβάνουν τους σημαντικούς πόρους της περιοχής.

 

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Φαιστού, στην Διεύθυνση: Πάροδος 25ης Μαρτίου 1, Τ.Κ.: 70400 Μοίρες, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και ώρα 10:00, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διαγωνισμού.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΗ Στρασμπούρ θρηνεί τα θύματα της τραγωδίας
Επόμενο άρθροΗ Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται