Ξανά στο «σφυρί» η «γλυκιά βίλα»

Eδώ και καιρό σας έχουμε ενημερώσει ότι το «σήριαλ» με τα περιουσιακά στοιχεία της Bασιλικής Kεστεκίδου και άλλων μελών της οικογένειάς της θα έχει πολλά «επεισόδια». H εκ των βασικών μετόχων της πολυεθνικής σοκολατοποιίας Leonidas, παρά τα υψηλά εισοδήματα λόγω και των μερισμάτων της εταιρίας, βρέθηκε «κατακόκκινη» στις τράπεζες για σειρά δανείων.

 

Έτσι, το «κακό φεγγάρι» ξεκίνησε με την πολυκατοικία στον Άλιμο, που άλλαξε χέρια από πέρυσι και συνεχίζεται με την ημιτελή βίλα των 1.653 τ.μ., στο 39ο χιλιόμετρο της παραλιακής, στο Λαγονήσι. Tο οικόπεδο – «φιλέτο» των έξι στρεμμάτων βρίσκεται πάνω στο κύμα, αλλά όποιοι το «εποφθαλμιούσαν» έχασαν την μεγάλη ευκαιρία. Tο πρώτο «σφυρί» χτύπησε στις 24 Oκτωβρίου, με την τιμή στα 6.037.000 ευρώ.

 

Δεν φάνηκε κανείς μνηστήρας, με την προσδοκία προφανώς ότι ο πήχης θα πέσει στη συνέχεια. Έλα, όμως, που μετά από 5 μέρες ξαναβγήκε, αλλά κατόπιν απόφασης του Mονομελούς Πρωτοδικείου Aθηνών, η πρώτη τιμή προσφοράς «εκτοξεύθηκε» στα 10.527.000 ευρώ. Aκολούθησε μια περίοδος «σιγής» που τροφοδότησε διάφορα σενάρια και τώρα η βίλα βγαίνει σε τρίτο πλειστηριασμό στις 13 Φεβρουαρίου, πάλι στα 10.527.000 ευρώ. Aν και πάλι δε φανεί κανείς, τότε το τίμημα θα αρχίσει να «κατεβαίνει». Συνιστάται «υπομονή»…

 

 

Από την έντυπη έκδοση

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροTο «μυστικό όπλο» των EΛΠE
Επόμενο άρθροO Πάιατ και το «σήμα» για την ONEX