Είναι ευκαιρία να σταλεί από όλους ένα μήνυμα στην σημερινή κυβέρνηση, που θα λέει «φύγετε, δε πάει άλλο, αξίζουμε καλύτερα», τόνισε σε ομιλία στην Κοζάνη

 

«Το 2019 θα είναι η χρονιά της μεγάλης πολιτικής αλλαγής, θα είναι η χρονιά που η δυτική Μακεδονία θα εκλέξει περιφερειάρχη τον Γιώργο Κασαπίδη και θα είναι η χρονιά που η χώρα θα γυρίσει σελίδα, με μια νέα κυβέρνηση της ΝΔ για να οδηγήσει τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση», τόνισε εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και βουλευτή του κόμματος της ΝΔ, Γιώργου Κασαπίδη, στην Κοζάνη.

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τις οργανώσεις, τα μέλη του κόμματος και τους φίλους της ΝΔ στην δυτική Μακεδονία, να μην επαναπαυθούν και να βρίσκονται σε εγρήγορση. Προέβλεψε ότι ο αντίπαλος θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα προπαγάνδας ακόμη και fake news κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας και εκτίμησε ότι στις 26 Μάϊου, ημέρα των αυτοδιοικητικών και ευρωπαϊκών εκλογών, θα στηθούν κάλπες και για το εθνικό Κοινοβούλιο. Τόνισε ότι είναι ευκαιρία να σταλεί από όλους ένα μήνυμα στην σημερινή κυβέρνηση, που θα λέει «φύγετε, δε πάει άλλο, αξίζουμε καλύτερα» και κάλεσε τους φίλους και τα μέλη του κόμματος να συστρατευθούν σε αυτόν τον αγώνα δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό.

 

Σε ό,τι αφορά το θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών ανέφερε ότι πριν από δύο ημέρες «153 πρόθυμοι βουλευτές με την ψήφο τους επικύρωσαν την τελευταία πράξη μιας μεγάλης εθνικής υποχώρησης». Διευκρίνισε δε, ότι η επικύρωση της ένταξης των Σκοπίων στην Ατλαντική συμμαχία και η συμφωνία των Πρεσπών βρίσκεται απέναντι στους Μακεδόνες της Βόρειας Ελλάδας αλλά και απέναντι στο 70% της ελληνικής κοινωνίας.

 

Ανάφερε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας είπε «ναι» εκεί όπου όλοι οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί είπαν «όχι», κι όπως εξήγησε, «καμία προηγούμενη κυβέρνηση δεν δέχτηκε ποτέ να εκχωρήσει την γλώσσα την ταυτότητα και την εθνότητας στους γείτονες.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΊδρυμα Ιωάννη Λάτση – ΣΥΝ-Ένωσις: «Συμπράττουν για την Yγεία»
Επόμενο άρθροTο αδιέξοδο και το «μπάσιμο» των τραπεζών