Ανοίγει από τις αρχές Μαρτίου ανανεωμένο το Chios Chandris στη Χίο από την εταιρεία Χανδρή.

 

Πρόκειται ουσιαστικά για το παλιότερο από τα ξενοδοχεία του ομίλου, που έχει στην ιδιοκτησία του και διαχειρίζεται τρείς μονάδες, με συνολικά 1.500 κλίνες, σε τρείςστρατηγικούς προορισμούς.

 

Η εταιρεία επένδυσε το ποσό των 2,5 εκ. ευρώ για την ανακαίνιση του ξενοδοχείου της, 4 αστέρων, στη Χίο, το οποίο έκλεισε στα μέσα Νοεμβρίου και ανοίγει τώρα την 1η Μαρτίου. «Το ξενοδοχείο έχει δωδεκάμηνη λειτουργία βρίσκεται σε προνομιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, 5 λεπτά απόσταση με τα πόδια από το Μουσείο, το κάστρο, την αγορά και την οργανωμένη παραλία της πόλης. Τα πλήρως ανακαινισμένα 148 δωμάτια και σουίτες είναι όλα εξοπλισμένα με mini bar, τηλεόραση HD με δορυφορικά κανάλια, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, δωρεάν wifi, ενώ τα περισσότερα έχουν μπαλκόνι με θέα προς το γραφικό λιμάνι του νησιού, την πισίνα του ξενοδοχείου ή τις λεμονιές του Κάμπου», αναφέρουν οι επιτελείς του.

 

Η αίθουσα συνεδρίων και εκδηλώσεων έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 280 ατόμων, ενώ το καλοκαίρι φιλοξενούνται εκδηλώσεις και στο χώρο της πισίνας. Μια ανάσα από το εμπορικό κέντρο της πόλης, την κοσμοπολίτικη αγορά, τα μουσεία και την πανέμορφη παλιά συνοικία, καθώς και ένα μόλις βήμα από το Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο και το Ίδρυμα Μαρία Τσάκος με την εξαιρετική συνεδριακή υποδομή, το CHIOS CHANDRIS αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για τους επισκέπτες αναψυχής όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους.

 

Το ξενοδοχείο αποτελεί επίσης ιδανική βάση για να επισκεφθεί κανείς τα αξιοθέατα και τα μνημεία της Χίου, όπως τα περίφημα Μαστιχοχώρια, τους γραφικούς μεσαιωνικούς οικισμούς και την ξακουστή Νέα Μονή, καθώς και τις υπέροχες και σχεδόν ανέγγιχτες παραλίες του νησιού.

 

Η παράδοση της οικογένειας Χανδρή στη φιλοξενία ξεκίνησε με το Chios Chandris Hotel, που χτίστηκε το 1972 για να ακολουθήσει το Athens Marriott Hotel που χτίστηκε στην Αθήνα το 1977 και ανανεώθηκε πέρυσι κάτω από το brand της Μarriott, ενώ το 2009, προστεθηκε στην αλυσίδα ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο πέντε αστέρων, το The Met Hotel την πόλη της Θεσσαλονίκης.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΤο κόστος δανεισμού των επιχειρήσεων θα αυξηθεί
Επόμενο άρθροΝέα βράβευση για τη Μπαρμπα Στάθης στα Retail Business Awards 2019