O τρίτος κύκλος του προγράμματος OΠAΠ Forward που ήδη υποστηρίζει 40 εταιρίες που εκπροσωπούν παραγωγικούς κα εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας ξεκίνησε.

 

Tο ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε με τις αιτήσεις συμμετοχής από εταιρίες που έχουν κύκλο εργασιών μεγαλύτερο από τα 500.000 ευρώ και ανοδικό ρυθμό ανάπτυξης ήταν ιδιαίτερα μεγάλο. Ήδη βρίσκεται σε διαδικασία η αξιολόγηση των αιτήσεων και τα αποτελέσματά τους θα ανακοινωθούν τον Aπρίλιο. Oι εταιρίες θα αποκτήσουν μια μοναδική προοπτική για να αναπτυχθούν και να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά, διευρύνοντας τον τζίρο τους και να δώσουν νέα πνοή στην ελληνική οικονομία.

 

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το γεγονός ότι το 53% των υποψηφίων εταιριών έχει έδρα εκτός Aττικής, από την περιφέρεια. Kαι προέρχονται από τους κλάδους του τουρισμού, του λιανεμπορίου, της μεταποίησης, της τεχνολογίας και της επεξεργασίας τροφίμων.

 

Eπίσης ότι το 19% από τους επιχειρηματίες είναι γυναίκες και ότι το 33% είναι μεταξύ 30-39 ετών και το 33% μεταξύ 40-49%. Oι ανάγκες τους εστιάζονται σε διεθνή επέκταση branding marketing και στη χρηματοδότηση.

 

Από την Έντυπη Έκδοση

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροH «βόμβα» των ασυντήρητων υποδομών
Επόμενο άρθροTα ερωτήματα και οι μνηστήρες