Το Ρέθυμνο της Κρήτης επιλέχθηκε ως τόπος διοργάνωσης του παγκόσμιου πρωταθλήματος μίνι ποδοσφαίρου, γνωστό και ως SOCCA World Cup, από τις 12 έως τις 20 Οκτώβρη.

 

48 χώρες από όλο τον κόσμο θα βρεθούν για εννέα ημέρες στο νησί, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, σε μία διοργάνωση με τεράστια προβολή της πόλης, του νησιού της Κρήτης και της Ελλάδας γενικότερα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το Ρέθυμνο θα προβληθεί μέσω των αγώνων σε περισσότερες από 60 χώρες σε τουλάχιστον 70 τηλεοπτικά δίκτυα.

 

Το γήπεδο Socca θα χτιστεί ακριβώς πάνω στην κύρια παραλία της πόλης, με θέα στην Μεσόγειο, προσφέροντας μια εντυπωσιακή θέα για ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός. Το νέο στάδιο κι η επιτυχία της διοργάνωσης ενδεχομένως να συμβάλλει στο να γίνει η Κρήτη το νέο σημείο αναφοράς για οποιοδήποτε τουρνουά μίνι ποδοσφαίρου παγκοσμίως, αναφέρουν πηγές σχετικά με το άθλημα.

 

“Μια κορυφαία αθλητική εκδήλωση, σε έναν από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς στον κόσμο και υποστηριζόμενη από τις αρχές της Κρητης, δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο που θα μπορούσα να ζητήσω”, δήλωσε ο Θάνος Παπαδόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Socca (ISF).

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΕξετάζουμε την απόκτηση των F 35
Επόμενο άρθροΕνωση Δικαστών – Εισαγγελέων: Ανεξέλεγκτες οι διαστάσεις του εμπορίου ναρκωτικών στο κέντρο