Ενόψει των εξελίξεων στη Βιομηχανική Πολιτική σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, o αναπληρωτής υπουργός βιομηχανίας, κ. Στέργιος Πιτσιόρλας, θα συναντηθεί την Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019, ώρα 13.00, στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας στην πλατεία Κάνιγγος (αίθουσα 611A) με εμπλεκόμενους κυβερνητικούς, κοινωνικούς, παραγωγικούς και επιστημονικούς φορείς, προκειμένου να συζητήσουν για τις ανάγκες, τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τα νέα δεδομένα.

 

Βασικός στόχος της συνάντησης αποτελεί η από κοινού διαμόρφωση θέσεων που θα υποστηρίζουν με ουσιαστικό τρόπο τα συμφέροντα της εγχώριας βιομηχανίας και την αξιοποίηση των συγκριτικών της πλεονεκτημάτων.

 

Η δεύτερη συνάντηση ανοιχτού διαλόγου που αφορά την Αλυσίδα Προστιθέμενης Αξίας του Τομέα Κλωστοϋφαντουργίας και Ένδυσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, ώρα 10.00, στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, πλατεία Κάνιγγος (αίθουσα 611A).

 

Θα ακολουθήσουν οι παρακάτω τομείς και αλυσίδες αξίας:

 

-Αλυσίδα Αξίας «Ευφυής Υγεία»

 

-Τεχνητή Νοημοσύνη και Βιομηχανικές Εφαρμογές του Διαδικτύου των Πραγμάτων

 

-Ανταγωνισμός – Αντιμονοπωλιακή πολιτική – Κρατικές Ενισχύσεις

 

-Συνδεδεμένα, καθαρά και αυτόματα οχήματα – Ηλεκτρικά οχήματα

 

-Βιομηχανία χαμηλών εκπομπών άνθρακα

 

-Τεχνολογίες και συστήματα υδρογόνου – Ανερχόμενες Τεχνολογίες Ευρείας Εφαρμογής (Key Technologies) – Ρηξικέλευθη Καινοτομία (Disruptive Innovation)

 

-Κυβερνοασφάλεια

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΔεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές
Επόμενο άρθροΘα μετατρέψουμε την Ελλάδα σε ένα success story