Ο βρετανικός ξενοδοχειακός όμιλος της Travelodge σχεδιάζει να ανοίξει 17 νέα ξενοδοχεία μέσα στο 2019, δημιουργώντας περισσότερες από 350 θέσεις εργασίας, μέσω της επένδυσης περίπου 115 εκατ. λιρών στο πρόγραμμα επέκτασης.

 

Με την επέκταση αυτή η εταιρεία φτάνει στα 595 ακίνητα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Ιρλανδία. Τα ξενοδοχεία διαθέτουν δωμάτια και εστιατόρια με νέα εμφάνιση και SuperRooms.

Ο Peter Gowers, διευθύνων σύμβουλος της Travelodge, δήλωσε: “Παρά την αβεβαιότητα που αντιμετωπίζει το Ηνωμένο Βασίλειο, οι μακροπρόθεσμες προοπτικές για ξενοδοχεία χαμηλού κόστους παραμένουν ισχυρές”.

 

Ο όμιλος θα συνεχίσει την ανάπτυξη της φιλοσοφίας του ξενοδοχείου «Budget Chic», το Travelodge Plus, με την έβδομη ιδιοκτησία του, το νέο κτίριο στο Μάρλοου, που θα προχωρήσει μαζί με τις υπάρχουσες τοποθεσίες του κέντρου της πόλης στο Εδιμβούργο, το Λονδίνο και το Μπράιτον.

 

Σημειώνεται ότι την τελευταία πενταετία η Travelodge έχει ανοίξει περισσότερα από 60 ξενοδοχεία και έχει επενδύσει περισσότερα από 150 εκατομμύρια λίρες στερλίνες. ενώ οι πωλήσεις της αυξήθηκαν κατά περισσότερο από £ 250 εκ.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΣτο Μοντρέ της Ελβετίας η φετινή διάσκεψη της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
Επόμενο άρθροΣυλλήψεις διάσημων ποδοσφαιριστών για “στημένα”