Κανονικά και χωρίς απρόοπτα συνεχίζονται οι διαδικασίες για το θέμα του γηπέδου στα Άνω Λιόσια για την ΑΕΚ, αφού πλέον οι τελικές υπογραφές αναμένονται να πέσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, στην «Ένωση» δεν ανησυχούν για το αποτέλεσμα των πρόωρων εκλογών, από τη στιγμή που η Νέα Δημοκρατία δια στόματος του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη τόνισε σε ραδιοφωνική συνέντευξη πως «στηρίζουμε την προσπάθεια της ΑΕΚ να πάει να παίξει στα Άνω Λιόσια».

Ως τώρα ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Μάκης Αγγελόπουλος, έχει συμφωνήσει προφορικά με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη για το πλάνο της επόμενης μέρας, ενώ το γεγονός ότι το γήπεδο των Λιοσίων ανήκει πλέον στη ΓΓΑ, έχει διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις, προκειμένου πράγματι η «Ένωση» να αγωνίζεται για επόμενα χρόνια εκεί.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται συναντήσεις του Μάκη Αγγελόπουλου με αξιωματούχους της Κυβέρνησης προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες και να ξεκινήσουν τα έργα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, το οποίο θα αποτελεί το σπίτι της μπασκετικής ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια.

Σημειώνεται ότι με την παραχώρηση του γηπέδου συμφωνεί και ο Δήμαρχος Φυλής, Χρήστος Παππούς, ο οποίος επανεκλέχθηκε με πανηγυρικό τρόπο από τον πρώτο γύρο των εκλογών την προηγούμενη Κυριακή (26/05), με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία της προς την υλοποίηση του πρότζεκτ.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΑπαξιώνει τους θεσμούς η Νέα Δημοκρατία
Επόμενο άρθροΥπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε κοντά στον Λευκό Οίκο