Ως προσωπική δικαίωση χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των εκλογών για το Δήμο Λάρισας ο επανεκλεγείς δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Λάρισας. Δικαίωση που έχει να κάνει με τη στάση, την πολιτική και το έργο που επιτέλεσε χρόνια τώρα συμμετέχοντας από διάφορες θέσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η αυτοδιοίκηση είναι μια μεγάλη αγκαλιά χωρίς ιδιαίτερα κομματικά χαρακτηριστικά. Η πολιτική ανάλυση της κας Καραλαριώτου δεν «πατούσε» πουθενά υποστήριξε ο κ. Καλογιάννης, βασίστηκε σε «παλαιού τύπου όπλα»
Ο δήμαρχος Λαρισαίων παραδέχθηκε επίσης πως τον προβλημάτισαν τα χαμηλά ποσοστά του συνδυασμού του στα χωριά και σε ορισμένες συνοικίες. Δήλωσε ωστόσο ξεκάθαρα πως αυτό οφείλεται στο μικρότερο έργου που επιτελέσθηκε στις περιοχές αυτές, στη διάρκεια της θητείας του, γεγονός όπως που έχει να κάνει με την επιλογή της δημοτικής αρχής να εργαστεί με κάθε περιοχή συνολικά και με τη σειρά της.
Οσον αφορά τους συσχετισμούς στο νέο δημοτικό συμβούλιο (διαθέτει 21 έδρες έναντι 20 της μείζονος αντιπολίτευσης) τόνισε πως δεν τον ανησυχούν καθόλου και πως θα απαιτήσουν περισσότερη προσπάθεια και κούραση μέχρι να επιτευχθούν οι συναινέσεις. «Το δημοτικό συμβούλιο θα γίνει ακόμη πιο διαφανές» κατέληξε ο κ. Καλογιάννης

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚέρκυρα: Ο σύλλογος Σαν Τζιάκομο στο πλευρό των κατοίκων της Βενετίας
Επόμενο άρθροΕμβολιάζονται οι Ρομά στον Τύρναβο