Αύριο θα οδηγηθεί στον Ανακριτή, 68χρονος από την ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου. Ο 68χρονος συνελήφθη το Σάββατο από αστυνομικούς, μετά από καταγγελία των γονιών 12χρονου κοριτσιού.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, καθώς πρόκειται για ένα ευαίσθητο θέμα το οποίο εξετάζεται με προσοχή από τις αστυνομικές κι εισαγγελικές Αρχές του Νομού, ο 68χρονος κατηγορείτε ότι θώπευσε την 12χρονη. Το κορίτσι ενημέρωσε τους γονείς του κι εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.

Ο 68χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα κι Ανακριτή, από όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για ν’ απολογηθεί αύριο.

Αύριο στον Ανακριτή οι δύο νεαροί που άρπαξαν 20χρονο

Στο μεταξύ προθεσμία για ν’ απολογηθούν αύριο στον Εισαγγελέα, ζήτησαν κι έλαβαν ο 18χρονος κι ο 16χρονος που συνελήφθησαν το Σάββατο κατηγορούμενοι για αρπαγή, εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών κι άσκοπη κινητοποίηση Αρχών.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί, άρπαξαν 20χρονο με νοητική αναπηρία από σημείο του Βόλου, με το Ι.Χ.Ε. όχημα που ανήκει στο θείο ενός εκ των δύο. Τον οδήγησαν σε ερημική αγροτική περιοχή στα Μελισσάτικα, όπου τον εξύβρισαν, απείλησαν και του προκάλεσαν ελαφρές σωματικές βλάβες, κατηγορώντας τον ότι τους έχει κλέψει τα δίκυκλά τους, κάτι το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί προς το παρόν από την έρευνα. Μάλιστα φέρεται να βιντεοσκόπησαν τις πράξεις τους.

Στη συνέχεια, όλοι μαζί αναχώρησαν από το σημείο. Στο δρόμο που κινούνταν, εντόπισαν μπλόκο της Τροχαίας. Σε σήμα των αστυνομικών να σταματήσουν, εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα κι απομακρύνθηκαν από το σημείο.

Λίγο αργότερα, ενώ βρισκόντουσαν στο κέντρο του Βόλου, ο 18χρονος κι ο 16χρονος τηλεφώνησαν στην Τροχαία και είπαν ότι εντόπισαν κι είχαν πιάσει τον νεαρό – εννοώντας τον 20χρονο – που είχε δήθεν κλέψει το Ι.Χ.Ε. όχημα το οποίο δεν είχε σταματήσει λίγο νωρίτερα σε σήμα των αστυνομικών της Τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, διαπιστώθηκε ότι οι δύο νεαροί κατήγγειλαν ψευδώς ότι ο 20χρονος είχε κλέψει το Ι.Χ.Ε. όχημα ενώ από την εξέταση των στοιχείων εξακριβώθηκε τι ακριβώς είχε συμβεί.

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚ. Πατσογιάννη: Οι νέοι πολιτικοί δεν πρέπει να διαψεύσουμε τις προσδοκίες των συμπολιτών μας
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε το Γραφείο Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας στο Βόλο