Μοιράσου το άρθρο:

Στο γραφείο της Περιφεριακής Διευθύντριας Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου Μαρίας Παπαδανιήλ θα βρεθούν αύριο το πρωί όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη συστέγαση των δύο σχολείων του Μουσικού Σχολείου και του 5ου γυμνασίου, σε μία ύστατη προσπάθεια θα βρεθεί ρεαλιστική λύση , δίκαιη και για τα δύο σχολεία.

Να θυμίσουμε ότι η κ. Παπαδανιήλ υιοθέτησε εισήγηση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη λειτουργία φέτος ενός τμήματος στο Μουσικό σχολειό , κάτι που σημαίνει ότι 27 παιδιά θα μείνουν έξω από το σχολείο που επιθυμούν.

Χθες η κ. Παπαδανιήλ συνάντησε γονείς και εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου, σήμερα του 5ου γυμνασίου ενώ αύριο στη συνάντηση θα συμμετέχουν οι διευθυντές των δύο σχολείων και οι πρόεδροι των συλλόγων γονέων, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,  ο αντιδήμαρχος Παιδείας Παναγιώτης Κατσαβέλης  αλλά και ο νέος δήμαρχος της Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης που θα κληθεί να χειριστεί εκ μέρους του δήμου την υπόθεση από τον Σεπτέμβρη.

Εν τω μεταξύ ομόφωνο ψήφισμα υιοθέτησε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Λέσβου στην συνεδρίασή του με το οποίο καταδικάζει την κατάργηση του 2ου τμήματος και ζητά την ανάκληση της απόφασης.

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΖητά να αποσυρθεί η αγωγή κατά της εκπαιδευτικού
Επόμενο άρθροΣυνοπτικός απολογισμός 2015-2019 του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»