Μοιράσου το άρθρο:

«Ως αντίληψη και λογική θα μου επιτρέψετε να πω ότι είναι η επιτομή του παλαιοκομματισμού. Δεν αντιλαμβάνομαι από πότε ισχύουν ιδιοκτησιακά καθεστώτα στις έδρες», σχολίασε ο Ανδρέας Μιχαηλίδης σε ερώτηση που του τέθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου παρουσίασης των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Χίου, σχετικά με τη δήλωση του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Πολύδωρου Λαμπρινούδη για ανάγκη επιστροφής της μίας εκ των δύο εδρών στο νομό στο φυσικό του χώρο που είναι το Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Μιχαηλίδης κατήγγειλε επίσης πως σύμφωνα με «πληροφορίες ότι μετέρχονται κάποιοι τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές, θεμιτές και αθέμιτες, προσεγγίσεων σε πολίτες και προσπάθειας επηρεασμού, με θεμιτά αλλά και αθέμιτα μέσα της βούλησης των ψηφοφόρων.
“Τα ζητήματα αυτά τα παρακολουθούμε και είμαστε πολύ προβληματισμένοι για τις πρακτικές αυτές. Καλούμε τους προοδευτικούς και δημοκρατικούς ανθρώπους να γυρίσουν την πλάτη στις λογικές αυτές και να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα σε αυτούς, οι οποίοι μεθοδεύουν κλίμα ανωμαλίας σε αυτή την προεκλογική περίοδο. Και να είναι βέβαιοι ότι αυτό δεν θα το επιτρέψουμε. Θα το αποτρέψουμε με κάθε τρόπο», τονισε ο κ. Μιχαηλίδης χωρίς να δώσει κάποιες περαιτέρω διευκρινήσεις.

Είχαν προηγηθεί ανακοινώσεις από τις Νομαρχιακές Επιτροπής τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΙΝ.ΑΛ. τις οποίες και μεταφέρουμε:

Σχόλιο ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνηθίσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, σε δηλώσεις της Προέδρου και στελεχών του  εξαϋλωμένου ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που προσδιόριζαν τον ρόλο τους ως ουρά της ΝΔ. Αυτή ήταν η επιλογή τους.

Όμως τελευταίες δηλώσεις όπως «στις εθνικές εκλογές πρέπει να ηττηθεί οριστικά η πολιτική και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ», και  «Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι έχουμε αυτόνομη πορεία, αλλά ως υπεύθυνη αντιπολίτευση θα πράξουμε ότι χρειάζεται για να υπάρχει σταθερότητα, σταθερό εκλογικό σύστημα», ξεκαθαρίζουν απόλυτα τι σχεδιάζουν.

Λένε πολύ καθαρά δια στόματος της Προέδρου τους ότι επειδή είναι υπεύθυνοι θα συγκυβερνήσουν με την ΝΔ. Αυτό ας το καταλάβουν και οι  τελευταίοι αγνοί συμπολίτες μας ,που τους χρησιμοποιούν για να τους υφαρπάξουν την ψήφο .

Σε τοπικό επίπεδο  υποψήφιος, αφού ασχολήθηκε με την Αυτοδιοίκηση-εκεί οφείλεται η «φοβερή ανάπτυξη» σε όλους τους τομείς της Χίου-,τολμά να μιλά  «για επιστροφή της έδρας στο φυσικό της χώρο».

Απορούμε είναι δυνατόν να λέγονται δημόσια τέτοια φαιδρά; Μήπως νομίζουν ότι  η βουλευτική έδρα είναι ιδιοκτησία τους ή παριστάνουν ότι δεν γνωρίζουν τα ισχνά εκλογικά ποσοστά τους;

Προτείνουμε  αυτά τα «ανόητα», να  τα λένε στα τηλεφωνήματα που κάνουν ολημερίς χρησιμοποιώντας παλαιοκομματικούς τρόπους που γνωρίζουν καλά, μήπως και πείσουν κανέναν συμπολίτη μας.

Οι Χιώτισσες και οι Χιώτες έχουν μνήμη, κρίση και γνωρίζουν καλά ποιοι και τι έκαναν για τη Χίο. Παιχνιδάκια άλλων εποχών δεν πιάνουν και είναι πια καιρός να σοβαρευτούν.

Δελτίο Τύπου Κινήματος Αλλαγής Χίου απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ Χίου

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χίου λόγω της επικείμενης ήττας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και φοβούμενη ότι θα χάσει την εξουσία ξεκινάει ξανά να κάνει αυτό που ξέρει καλά, δηλαδή να ρίχνει τα βέλη της κατά του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Το λιγότερο υποκριτική μπορεί να φανεί η διαπίστωση του ΣΥΡΙΖΑ Χίου ότι το ΚΙΝΑΛ αποτελεί ουρά της δεξιάς την ώρα που συγκυβερνά εδώ και τέσσερα χρόνια με τον Καμμένο, τον Κουίκ και την Παπακώστα. Την ώρα που εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχει να πει τίποτα για τον εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας από την διακυβέρνηση Καραμανλή το 2004-2009.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η νέα δεξιά και η ΝΔ είναι η παλιά δεξιά, είναι δηλαδή οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος.Οι προοδευτικοί πολίτες πλέον ξέρουν και στις 7 Ιουλίου θα καταδικάσουν τον κύριο Τσίπρα και την παρέα του, δυναμώνοντας το Κίνημα Αλλαγής και καθιστώντας το σοβαρή αντιπολίτευση απέναντι στις σκληρές νεοφιλελεύθερες βλέψεις του κυρίου Μητσοτάκη.

Εκ της ΝΕ

Μοιράσου το άρθρο:

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΠεριοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΚΚΕ στα χωριά της Λέσβου
Επόμενο άρθροΣε ποιες περιοχές θα έχει διακοπή ρεύματος την Παρασκευή στα Χανιά