Γ. Σακκόπουλος: «Υποχρέωση της Πολιτείας να ενθαρρύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία»

27 Ιούν 2019

ΚΙ.ΝΑΛ. Καρδίτσας: Εθνικές Εκλογές, Συμμετοχή ή Καθήλωση ;

27 Ιούν 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Στo πλαίσιo της προεκλογικής δραστηριότητας της ΤΕ Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε ομιλία στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου με μαζική παρουσία εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων, της Αλέκας Παπαρήγα, μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Έκτορας Γάζος γιατρός, μέλος του ΔΣ της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Καρδίτσας και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ στο νομό.
Στη συνέχεια η Αλέκα Παπαρήγα στην ομιλία της έκανε αναφορά στις γενικότερες πολιτικές εξελίξεις και ιδιαίτερα στον χώρο της υγείας, τόνισε την ανάγκη ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές της 7 του Ιούλη, ώστε την επόμενη μέρα να βρίσκεται στο πλευρό του λαού για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων του μεταξύ αυτών και του δικαιώματος στην αποκλειστικά δωρεάν υγεία.
Να σημειωθεί ότι πριν την ομιλία είχε γίνει συνάντηση κλιμακίου της ΤΕ Καρδίτσας και της Αλέκας Παπαρήγα με τον διοικητή του νοσοκομείου, όπου τέθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται από την υποχρηματοδότηση και μεγάλες ελλείψεις σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή

Μοιράσου το άρθρο:

Συντακτική ομάδα ΕΡΤ Βόλου

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΚΙ.ΝΑΛ. Καρδίτσας: Εθνικές Εκλογές, Συμμετοχή ή Καθήλωση ;
Επόμενο άρθροΓ. Σακκόπουλος: “Υποχρέωση της Πολιτείας να ενθαρρύνει την ιδιωτική πρωτοβουλία”