Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων και ο Βασίλης Ηλιόπουλος κατάφεραν και βοήθησαν έναν μαθητή του ΕΠΑΛ Αγριάς, χθες το πρωί, 6 Φεβρουαρίου, που διαμένει στο Ανήλιο, μεταφέροντάς τον στο σπίτι του. Ο μαθητής εμφανίστηκε στο σχολείο , αλλά αποφάσισε να φύγει νωρίτερα γιατί φοβήθηκε την κακοκαιρία και βρέθηκε να περιπλανιέται στην παγωνιά για τέσσερις ώρες σχεδόν.

Ο 22χρονος μαθητής ΑμεΑ, μένει στο Ανήλιο και πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο στην Αγριά. Χωρίς να ενημερώσει τους καθηγητές του, έφυγε και ένας γνωστός στην περιοχή τον είδε να περιμένει σε στάση λεωφορείου. Τότε, ο γνωστός του, προσπαθώντας να τον εξυπηρετήσει τον μετέφερε στην Γατζέα και εκεί ο 22χρονος μαθητής περιπλανιόταν μέσα στο κρύο. Τότε, πολίτες της περιοχής ειδοποίησαν την Αστυνομία και αστυνομικοί του Α.Τ Μηλέων τον μετέφεραν προσωρινά στο τμήμα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων, και το μέλος της, Βασίλης Ηλιόπουλος, ο οποίος μετέφερε τον μαθητή από τις Μηλιές στο Ανήλιο.

Ο Βασίλης Ηλιόπουλος, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ Β.Ε.ΡΑ, σήμερα το πρωί, ανέφερε πως ο μαθητής του είπε πως είχε κλείσει το σχολείο λόγω κακοκαιρίας, ενώ ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Αγριάς δήλωσε πως το σχολείο λειτούργησε κανονικά. Μάλιστα, δεν υπήρχε και λεωφορείο του ΚΤΕΛ χθες, ώστε να μπορεί να γυρίσει ο μαθητής στο σπίτι του στο Ανήλιο, σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, ενώ η ενημέρωση από το ΚΤΕΛ Μαγνησίας για χθες ήταν ότι πραγματοποιούνταν κανονικά όλα τα δρομολόγια, εκτός από τα πρωινά σε Ζαγορά και Αγ. Ιωάννη.

Προηγούμενο άρθροΣεισμική δόνηση 3,9 Ρίχτερ κοντά στα Καλάβρυτα
Επόμενο άρθροΣτην Ολομέλεια του ΣτΕ η απομάκρυνση τη Β.Θάνου από την Επ. Ανταγωνισμού