Διπλή αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Κόρινθο και στους Αγίους Θεοδώρους. Στο ανθρωποκυνηγητό με πιστολίδι, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερις επικίνδυνους κακοποιούς, εκ των οποίων οι τρεις τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.  Σύμφωνα με πληροφορίες έρευνες για πιθανούς συνεργούς έγιναν και σε άλλες περιοχές της δυτικής Ελλάδας.

Oι σκηνές που παραπέμπουν σε αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ακροκόρινθο όταν σκληροί κακοποιοί άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών ύστερα από άγρια καταδίωξη.

Οι αρχές που ήταν στα ίχνη τους εδώ και μέρες έστησαν μπλόκο και επιχείρησαν να ελέγξουν το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δράστες.

Όταν κατάλαβαν ότι ήταν περικυκλωμένοι άνοιξαν πυρ κατά των αστυνομικών. Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών. Στην συνέχεια προσπάθησαν να διαφύγουν μέσα από χαράδρα.

Στην περιοχή υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αρχών ενώ από αέρος πετούσε και το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ.

Δύο κακοποιοί τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στα ασθενοφόρα που είχαν σπεύσει στην περιοχή και στην συνέχεια στο νοσοκομείο Κορίνθου και στο Θριάσειο.

Ο τρίτος δράστης συνελήφθη, ενώ μέχρι αργά το βράδυ οι έρευνες ήταν σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό και άλλων συνεργών αλλά και για το κρησφύγετό τους.

Μέσα στο όχημα, εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ, ενώ οι ίδιοι φέρεται να εμπλέκονται σε ληστείες με πυροβολισμούς που έγιναν πριν από λίγους μήνες στην Μεσσηνία και στην Ηπειρο.

Στο μεταξύ, στους ‘Αγιους Θεόδωρους 44χρονος εμβόλισε περιπολικό και στη συνέχεια συνελήφθη για πλαστογραφίες και άλλα αδικήματα.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Πέγκυ Μπρούσαλη, Ζώης Κακκαβάς

Σχετική είδηση:Σύλληψη κακοποιών στην Αρχαία Κόρινθο- Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών (video)

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑπολιγνιτοποίηση Δ. Μακεδονίας: Αντιπαράθεση Χατζηδάκη -ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΣυγκρούσεις οπαδών ΑΕΛ- αστυνομικών στην Εθνική Λαμίας – Δομοκού (video)