Για το στενό δεσμό που έχει με τον γιο του μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και τα «Μεσάνυχτα» ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

«Ο γιος μου είναι ο μόνος λόγος που ζω και αναπνέω. Ό,τι μπορεί να χρειάζεται αυτό το πλασματάκι το έχω. Όταν η νοσοκόμα μου έδωσε τον γιο μου, έγινε ένα κλικ και άλλαξαν όλα μέσα μου. Στο μαιευτήριο ακόμα γελάνε με το κλάμα που έριξα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Εξαιτίας του παιδιού έχω να βγω τρία χρόνια για ποτό. Η πρώην σύζυγός μου είχε πολύ άσχημη εγκυμοσύνη» είπε.

«Η Φωτεινή είχε καταλάβει ότι μπορεί να ήμουν καλός πατέρας, εγώ ήμουν αρνητικός, περισσότερο για τις αντοχές» είπε και πρόσθεσε: «Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται ήταν μόνιμη χαρά, μετά αγχωνόμουν».

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για τον χωρισμό του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

«Δεν νομίζω ότι φταίει ούτε η Φωτεινή ούτε εγώ που χωρίσαμε. Συνήθως λέμε ότι φταίνε και οι δύο, στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν φταίει ούτε ο ένας ούτε ο άλλος, φταίνε άλλοι παράγοντες απ’ έξω. Είναι μερικοί παράγοντες που δεν μπορείς να τους διαχειριστείς. Οπότε, σταματάει εδώ η κουβέντα. Είμαστε πολύ αγαπημένοι» είπε.

Χαρακτήρισε μάλιστα τον εαυτό του «πυροβολημένο» ως πατέρα. «Αν δεν έχω την ανάσα του γιου μου στο κρεβάτι δεν κοιμάμαι» είπε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέο ιστορικό χαμηλό στο 1,09%
Επόμενο άρθροΤροπολογία του υπ. Παιδείας: Πρόσβαση στην τριτοβάθμια για μαθητές εσπερινών λυκείων