Ένταση μεταξύ του κατηγορούμενου και της εισαγγελέως προκλήθηκε κατά τη διάρκεια κατάθεσης της στενότερης φίλης της Ελένης Τοπαλούδη. «Είστε προκλητικός, ελπίζω να σας κοπεί το γέλιο» είπε στον 21χρονο κατηγορούμενο η εισαγγελική λειτουργός στο Μικτό ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών. Η δίκη συνεχίζεται στις 3 Μαρτίου.

Όταν η μάρτυρας αναφέρθηκε σε «εξομολόγηση» της άτυχης Ελένης για τον 21χρονο κατηγορούμενο ότι της είχε φανεί «καλός», εκείνος γέλασε με αποτέλεσμα η εισαγγελέας να τον χαρακτηρίσει προκλητικό, αναφέροντας ότι τον απαθάντισαν όλα τα κανάλια να γελάει στη δίκη για τη δολοφονία της 19χρονης.

Ο συγκατηγορούμενος του, ο 23χρονος από τη Ρόδο δεν μετήχθη και ο συνήγορος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας.

Η κοπέλα με την οποία η Ελένη Τοπαλούδη είχε την τελευταία της συνομιλία, παρέπεμψε σε λόγια της Ελένης: Χτύπησε η πόρτα ενώ μιλούσαμε στο τηλέφωνο και η Ελένη μου είπε ότι μάλλον ήταν αυτός που της στέλνει μηνύματα και στη συνέχειεα εκείνος της έστειλε με Sms της ζήτησε να του τηλεφωνήσει σε μια ώρα, κατέθεσε η νεαρή προσθέτοντας ότι τον 21χρονο τον είχε συναντήσει ακόμη μια φορά.

Υπενθυμίζεται ότι στην κατάθεσή του ο λιμενικός Χρήστος Μαλάμης, τόνισε ότι ο Ροδίτης τού ανέφερε πως μετά το σεξ η φοιτήτρια είπε πως ο ίδιος ήταν καλύτερος, προκαλώντας την έκρηξη του 21χρονου, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος τη χτύπησε δυνατά με γροθιά, με αποτέλεσμα η 19χρονη να λιποθυμήσει. Κατά την περιγραφή του 21χρονου δράστη, που μετέφερε ο λιμενικός, όταν η 19χρονη συνήλθε, τους είπε ότι θα τους πάει στην αστυνομία, κάτι εξόργισε περισσότερο τον αλβανικής καταγωγής δράστη, ο οποίος πήρε ένα ηλεκτρικό σίδερο, τη χτύπησε δυνατά στο κεφάλι και είπε στον Ροδίτη πως «έπρεπε να το τελειώσουν».

Όπως ισχυρίστηκε ο μάρτυρας, η φοιτήτρια ήταν ακόμη ζωντανή, ο ένας κρατούσε την κοπέλα από τα χέρια και ο άλλος τη χτυπούσε με το σίδερο. «Η Ελένη τούς παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο αλλά εκείνοι την πέταξαν στα βράχια. Ήξερα ότι ο Ροδίτης είχε μία αδελφή και επειδή έχω και εγώ, τον ρώτησα: Γιατί το κάνατε αυτό; Ήταν μεγάλη βλακεία, μου είπε, ο Θεός θα μας τιμωρήσει».

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Ελένη Τοπαλούδη

Μοιράσου το άρθρο:

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ ΑΕΚ ανακοίνωσε τον Σλοβένο Ζίγκα Λάτσι
Επόμενο άρθροΟ Τσαγκαράκης «σφυρίζει» στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός