Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσαν φήμες πως ο Αλ Πατσίνο και η κατά 39 χρόνια μικρότερή του, Μέιταλ Ντοχάν δεν είναι πια μαζί. Και τις φήμες χωρισμού επιβεβαίωσε η ίδια η 40χρονη ηθοποιός, η οποία ωστόσο ξάφνιασε τους πάντες όταν αποκάλυψε τους λόγους που το ζευγάρι δεν είναι πια μαζί.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν τόσο ηλικιωμένο άνθρωπο, ακόμα και αν είναι ο Πατσίνο» δήλωσε αρχικά σε περιοδικό του Ισραήλ η ηθοποιός η οποία έγινε γνωστή από τη σειρά «Weeds».

Από την τελευταία τους εμφάνιση στην πρεμιέρα του Ιρλανδού τον περασμένο Οκτώβριο

Για να εξηγήσει στη συνέχεια: «Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά είναι ένας ηλικιωμένος άντρας, για να είμαι ειλικρινής. Έτσι, ακόμη και με όλη μου την αγάπη, δεν κράτησε».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης μάλιστα η 40χρονη Ντοχάν «έσφαξε» με το γάντι τον 79χρονο ηθοποιό, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι τσιγκούνη. «Πώς μπορώ να πω ευγενικά ότι δεν ήθελε να ξοδεύει χρήματα; Μόνο λουλούδια μου αγόρασε»  δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

FEEL FREE

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meital Dohan (@meitaldohan) στις

Πάντως, η Ισραηλινή ηθοποιός δήλωσε πως ελπίζει να παραμείνουν δυο καλοί φίλοι τονίζοντας ότι τον αγαπάει πραγματικά, τον εκτιμά και ήταν για εκείνη τιμή που στάθηκε δίπλα του τα τελευταία δύο χρόνια. Η Ντοχάν μετά τη συνέντευξη, ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία της, με τους followers της να σχολιάζουν αρνητικά τα όσα δήλωσε για τον θρύλο του σινεμά.



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΔιασυρμός της δικαιοσύνης και βιασμός της λογικής
Επόμενο άρθροΔεν τίθεται θέμα μηδενισμού για τον Ολυμπιακό