Σε μια λαμπερή τελετή παρουσία πολλών Ελλήνων πολιτικών και καλλιτεχνών απονεμήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας οι Χρυσοί Σκούφοι, τα αποκαλούμενα και «γαστρονομικά Όσκαρ».

Καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας σημειώνεται πως ανακηρύχθηκε το «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος είπε πως έχει να ασχοληθεί με τη μαγειρική από τα φοιτητικά του χρόνια, ενώ παράλληλα δήλωσε πως δοκιμάζει τα φαγητά της συζύγου του. Όπως ανέφερε αγαπημένη του κουζίνα είναι η ασιατική και αγαπημένο του φαγητό το παστίτσιο.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικός, Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε «καλύτερος μάγειρας απ΄ότι οικονομολόγος» αποκαλύπτοντας μάλιστα πως μαγειρεύει από ινδικά μέχρι ιταλικά και γαλλικά φαγητά.

Στην κάμερα του Open μίλησε και ο εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος δήλωσε πως μαγειρεύει μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις αλλά του αρέσει να δοκιμάζει φαγητά, με αγαπημένες κουζίνες την ελληνική και την ιταλική.

Η Κατερίνα Λέχου είπε πως είναι λάτρης της μεσογειακής κουζίνας και δεν της αρέσουν οι πολλές σάλτσες ενώ εξήγησε πως φτιάχνει πολύ ωραία τραχανόπιτα. Ο Στέλος Μάινας δήλωσε οπαδός της μαγειρικής και εξήγησε πως του αρέσει η ασιατική κουζίνα και η ιαπωνική.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤελικός Λιγκ Καπ: Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 3-1 (Πρώτο σετ)
Επόμενο άρθρο«Στόχος μας είναι πάντα η νίκη, είμαστε πανέτοιμοι»