Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 14:58

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (Cosmote Sport 9) η μονομαχία του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ στον τελικό του τουρνουά της Μασσαλίας.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, απέναντι στον Καναδό (Ν18) φιλοδοξεί να πάρει τη νίκη, προκειμένου να καταφέρει να υπερασπιστεί το τρόπαιο, που κατέκτησε στην πόλη της νότιας Γαλλίας την περυσινή χρονιά.

Αυτός ο τελικός είναι ο δέκατος για τον Έλληνα τενίστα στο Tour και πρώτος για το 2020.

Σε περίπτωση που ο «Στεφ» κάνει το repeat στη Μασσαλία θα κατακτήσει τον τέταρτο τίτλο ATP στην καριέρα του.

Στον ημιτελικό ο Τσιτσιπάς νίκησε με 7-5, 6-3 τον Αλεξάντερ Μπούμπλικ σε μόλις 68 λεπτά, ενώ από τη μεριά του ο Καναδός προκρίθηκε στον τελικό, επικρατώντας με 7-5, 7-6(2) του Ζιλ Σιμόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ προηγείται του Στέφανου στο head to head με 2-1, έχοντας πάρει νίκες πέρυσι στο Indian Wells και στο Queen’s.

Ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον αγώνα τους στη Σανγκάη. Σε επίπεδο junior ωστόσο ο Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ μετρά τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στον «Στεφ».

O Στεφ ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό σερβίς του και κάποια λάθη του αντιπάλου του έχει καταφέρει να προηγηθεί με 4-1, έχοντας κάνει break στο τέταρτο game.


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020, 15:29

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Ζούμε στη χούντα του Μαρινάκη;»
Επόμενο άρθροΤρεις αναβολές αγώνων της Serie A λόγω του κορωνοϊoύ