Μπελάδες φαίνεται πως έχει ο Ευθύμης Ζησάκης καθώς ο ηθοποιός εμπλέκεται από τον Ιανουάριο του 2018 σε μια δικαστική διαμάχη με συνάδελφο του ενώ η δικαστική περιπέτεια αυτή αναμένεται να λάβει τέλος το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ηθοποιός Βαγγέλης Πυρίνης, ηθοποιός και ιδιοκτήτης ταξί, έχει καταθέσει αγωγή αναφέροντας ότι ο Ευθύμης Ζησάκης προκάλεσε ατύχημα με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Στην αγωγή του, ο κ. Πυρίνης κατηγορεί τον Ευθύμη Ζησάκη για υπεροπτική συμπεριφορά ενώ αναφέρει πως το πολυτελές όχημα του ήταν ανασφάλιστο.

«Το ταξί ήταν σταματημένο και ήρθε από πίσω ο Ζησάκης και το τράκαρε προκαλώντας υλικές ζημιές. Προφασίστηκε ότι βιάζεται για πρόβα και ζήτησε να μην έρθει η Τροχαία και ότι θα τα έβρισκαν με τον οδηγό του ταξί, που ανήκει σε μένα, ανταλλάσσοντας στοιχεία. Την επόμενη μέρα, όμως, πληροφορηθήκαμε ότι ο ηθοποιός είχε το αυτοκίνητό του ανασφάλιστο» λέει.

Και προσθέτει: «Κάλεσα δεκάδες φορές τον Ζησάκη και με αγνοούσε επιδεικτικά. Το ίδιο έκανε και με τον οδηγό του ταξί. Μάλιστα, του είχε δώσει μια μέρα ραντεβού και δεν πήγε ποτέ. Όπως πληροφορήθηκα από έναν κοινό γνωστό μας που ζήτησα να μεσολαβήσει για να βρεθούμε, γύρισε και είπε για εμένα “σιγά που είναι και συνάδελφος ηθοποιός”. Με αντιμετώπισε με τσαμπουκά, με έπαρση και υποτιμητικά. Έτσι, αποφάσισα να κινηθώ νομικά και πήγα στο Επικουρικό Ταμείο για να αποζημιωθώ» αναφέρει στην εφημερίδα ο κ. Πυρίνης.

Όπως μεταδόθηκε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Ευθύμης Ζησάκης διαψεύδει το γεγονός ότι έχει συμβεί το συγκεκριμένο περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr το θέμα έχει πάρει τη νομική οδό και οι διαφορές των δυο ανδρών θα λυθούν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑνατροπή για τη Λίβερπουλ, 3-2 τη Γουέστ Χαμ
Επόμενο άρθροΜαραθώνια κατάθεση του «Μάξιμου Σαράφη» στη ΓΑΔΑ