Ένοχος για σεξουαλική επίθεση και βιασμό κρίθηκε ο κινηματογραφικός παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινστιν και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 25 ετών. Ωστόσο, αμέσως μετά το τέλος της πολύκροτης δίκης, ο 67χρονος παραγωγός του Χόλιγουντ φέρεται να μεταφέρθηκε στο Bellevue Hospital Center επειδή είχε πόνους στο στήθος, ενώ εκπρόσωπός του επιβεβαίωσε αργότερα ότι πάσχει από υψηλή αρτηριακή πίεση και ταχυκαρδία.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o δικαστής Τζέιμς Μπερκ είχε διατάξει αρχικά τη μεταφορά του Γουάινστιν στις φυλακές του Ράικερς Άιλαντ, αμέσως μετά την καταδίκη του στις 11 Μαρτίου.

Ο Χάρβεϊ Γουάινστιν έφθασε στο δικαστήριο χρησιμοποιώντας βοήθεια για να περπατήσει. Σύμφωνα με την Mail όταν οι ένορκοι εξέδωσαν την ετυμηγορία τους μετά από 5 μέρες συσκέψεων, εκείνος είπε στη δικηγόρο του «Είμαι αθώος. Είμαι αθώος. Πώς μπορεί αυτό να συμβαίνει στην Αμερική;».

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γουάινστιν φέρεται να εμφανίστηκε έκπληκτος αμέσως μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας. Στη συνέχεια του τοποθετήθηκαν χειροπέδες και μεταφέρθηκε εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου. Όπως αναφέρει η Mail, τελικά ο Χολιγουντιανός παραγωγός απομακρύνθηκε από το δικαστήριο με ασθενοφόρο το οποίο είχε ενεργά τα φώτα έκτακτης ανάγκης και τις σειρήνες.

Σημειώνεται ο παραγωγός του Χόλιγουντ είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στο δικαστήριο με βοήθεια ώστε να περπατήσει. Ο Γουάινστιν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην πλάτη τον Δεκέμβριο έπειτα από τραυματισμό σε τροχαίο ατύχημα τον Αύγουστο του 2019.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΟι ωμές ντομάτες δεν προσφέρουν όλα τους τα αντιοξειδωτικά
Επόμενο άρθροΟ Ιταλός Νταβίντε Μάσα θα διευθύνει το παιχνίδι Άρσεναλ-Ολυμπιακός