Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, 17:45

Αυτοί που έχουν δυνατή μνήμη θα τον θυμούνται καλά. Ήταν ο παρατηρητής στον θρυλικό αγώνα της «Ριζούπολης», όπου το γήπεδο έγινε εμπόλεμη ζώνη, όμως εκείνος δεν είδε το παραμικρό.

Ο Βαγγέλης Μπαλόκας κεφαλαιοποίησε στην πορεία της καριέρας του, αυτή την βραδιά και εδώ και μερικά χρόνια είναι ο υπεύθυνος διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στο Στάδιο «Καραϊσκάκη».

Με άλλα λόγια, ο ρόλος του είναι η ομαλή διεξαγωγή της εκάστοτε εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού, η προστασία των αντιπάλων και των θεσμικών οργάνων που βρίσκονται στο γήπεδο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο blog Δικογραφίες και δεν επιδέχεται καμίας αμφισβήτησης, διότι ισούται τουλάχιστον με χίλιες λέξεις.

Θα θυμάστε ότι λίγο μετά τον τραυματισμό του Ζοσέ Σα από το πολύ άσχημο μαρκάρισμα του Αντονί Μουνιέ, ο τρίτος Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς κατέλυσε κάθε νόμο και έφτασε μέχρι την εστία των ερυθρόλευκων για να διαμαρτυρηθεί στον διαιτητή της αναμέτρησης για τη μη αποβολή του Γάλλου μεσοεπιθετικού των Αγρινιωτών.

Ο Βαγγέλης Μπαλόκας ακολούθησε κι αυτός το κλίμα που καλλιέργησε η διοίκηση του Ολυμπιακού και στην φωτογραφία φαίνεται να τα… χώνει ως θερμόαιμος οπαδός στον διαιτητή Πέτρο Τσαγκαράκη! 

Αυτός που ο θεσμικός (και επαγγελματικός) του ρόλος είναι να προστατεύει τον διαιτητή από τέτοιου είδους πεσίματα είναι ο πρώτος που του την… πέφτει! 

Πηγή: sdna.gr


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2020, 17:58

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤουρκικά F-16 πέταξαν πάνω από Ρω, Φαρμακονήσι, Λειψούς και Αρκιούς
Επόμενο άρθροΗ πρέσβης της Κίνας στην ΕΡΤ για τον κορονοϊό: “Δεν χρειάζεται πανικός”